USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Податківці заборонили нелегалам їздити на маршрутках

20 Липня 2010 12:49
Луцькі податківці відтепер виявляють трудових нелегалів щотижня - цього разу вони взялися за пасажирських перевізників.

Про це інформує прес-служба Луцької об’єднаної ДПА.

Під час перевірки пункту проходження медичного огляду працівників та техогляду авто, луцькі податківці виявили, що власник маршрутного таксі не уклав договір із найманим працівником.

Проаналізувавши інформацію, податківці провели позапланову виїзну документальну перевірку та донарахували 398 гривень податку з доходів фізичних осіб та 80 гривень єдиного податку.

Загалом протягом двох тижнів податківці Луцька виявили сімох «трудових нелегалів».

Приватних підприємців, у яких працювали необліковані наймані працівники, запросили до податкової інспекції для надання письмового пояснення та документального підтвердження про взаєморозрахунки з найманими працівниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
карпа Показати IP 20 Липня 2010 13:27
Окремі працедавці свідомо ігнорують закони, працевлаштовують працівників без документального оформлення, тим самим позбавляють громадян права на соціальну захищеність,оскільки пенсію вони будуть отримувати тільки з офіційно нарахованої суми заробітної плати. а в майбутньому й лікарняних, декретних виплат, отримання банківських кредитів В такому разі люди самі повинні розуміти те, що маючи дуже сумнівний виграш сьогодні - однозначно програють у майбутньому
оптиміст Показати IP 20 Липня 2010 13:44
якщо доживуть....
Перевізник Показати IP 20 Липня 2010 15:29
Чорне завтра Завтра у двох сімей, що виживають за рахунок чоловіків,які у мене працюють нелегально - не буде на що жити. Заплатити податки і сотворити звітність - мені не вигідно фінансово. Людей шкода, та їздитиму сам зі швагером. Президент пообіцяв канікули малому бізнесу і в 3,5 рази підвищив податки спрощенців - завтра кума розрахую з підприємців і держава не отримає й того, що мала. Пенсійний фонд треба наповнювати, але не в такий спосіб. Віват янукович, азаров, тігіпко та ін.!!! Українця не задушиш!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus