USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Лучани не хочуть реклами на вікнах маршруток

2 Березня 2016 13:45
Заборонити розміщення реклами на вікнах маршруток просять лучани у міської влади.

Відповідну петицію, яку зареєстрував на Сергій Кальчевський на сайті електронних петицій 19 лютого, наразі підписало 253 особи.

«Пропоную при поклейці зовнішньої реклами на маршрутках (тролейбусах) заборонити заклеювати вікна. Дуже неприємно, сидячи в маршрутці, дивитись на рекламу, а не на вулицю», - пише автор петиції.

До кінця збору підписів залишилось 2 дні.

Зазначимо, аби петицію прийняли до розгляду, вона має набрати 300 голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Підтримую Показати IP 2 Березня 2016 13:50
......а щоб компенсувати втрати від зняття реклами - проїзд зробити по 4 гр
Читач Показати IP 2 Березня 2016 14:11
Брехня якась.... при чому дика брехня. Реклама на вікнах виготовляється зі спеціального матеріалу. Цей матеріал зі сторони пасажира виконувати функцію, схожу до затемлювальної плівки. Але то все фігня, малята. Здасться, заборонити рекламу на вікнах протащать. Бо інших проблем у місті нема. Транспорт їздить згідно графіків, система мак у всіх водіїв включена, машини охайні і для самого повного щастя залишилось лише таку гидко рекламу прибрати, щоб наступив комунізм
читачу Показати IP 2 Березня 2016 14:38
брехня якась, дика брехня , згідна. Заклеять вікна, їдеш як в тунелі і заглядуєш аби не проїхати свою зупинку. Прибрати, однозначно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Залучіть мій голос до тієї петиції!!!!!!!!!!
Весна до читач Показати IP 2 Березня 2016 15:06
Через таку, як ви кажете, "затемлювальну плівку" дуже не приємно дивитись. Це не просто плівка, а плівка з тисячами маленьких кружечків, через як дуже напрягаються очі. Такщо надіємся, що обов'язково ця реклама зникне з вікон.
не лучанин Показати IP 2 Березня 2016 15:06
хочете на шару іздити і реклама заважає!!! а " бейці" не заважають! проізд 3-4 гривні .або в село на підводу з якоі ще не встигли злізти! буде і обзор і все що хочеш!
Весна до читач Показати IP 2 Березня 2016 15:06
Через таку, як ви кажете, "затемлювальну плівку" дуже не приємно дивитись. Це не просто плівка, а плівка з тисячами маленьких кружечків, через як дуже напрягаються очі. Такщо надіємся, що обов'язково ця реклама зникне з вікон.
До не лучанин Показати IP 2 Березня 2016 17:47
Ти "братишка" не хами,поважай оппонентів,а відносно реклами на вікнах-в літню спеку всі,що проти,будуть ЗА.
ВОВК Показати IP 2 Березня 2016 20:44
замазати вікна фарбою .Шо там полішукам видивлятися. Хай рахують зупинки кому де вилазити. Ті тролейбуси то є страховиська не їдуть а повзуть. Дідугани зі скуки шаряться в них по місту.
Анонім Показати IP 3 Березня 2016 19:22
Дрібна немов сітка зсередини...неможливо дивитись. Правильне рішення - геть таку рекламу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus