USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Податківці знайшли порушень на понад 168 мільйонів

13 Вересня 2012 15:09
До бази даних сумнівних фінансових операцій на Волині потрапило 26 фактів господарських правопорушень. Їхня загальна вартість перевищує 168 мільйонів гривень.

Про це інформує прес-служба ДПС в області.

Під час розслідування 14-ти фінансових операцій податківці виявили, що оборудки могли завдати державі 70,2 мільйона гривень збитків, а також йде мова про можливу легалізацію злочинних доходів.

Також на опрацювання до правоохоронних структур передали 6 аналітичних матеріалів про ймовірні протиправні дії деяких організацій у сфері держзакупівель і 5 матеріалів з ознаками ухилення від сплати податків.

Саме на підставі матеріалів фінансових розслідувань відділу боротьби з відмиванням доходів правоохоронці задокументували 7 предикатних злочинів (будь-який злочин, в результаті якого виникли доходи, що можуть стати предметом злочину, ‒ «ВН»), які передують легалізації тіньових доходів, порушили 2 кримінальні справи за відмивання злочинних доходів і 4 кримінальні справи за ухилення від сплати податків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чеширский Кот Показати IP 13 Вересня 2012 16:24
Да это им только пока мерещится. Ничего они еще не доказали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus