USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Податкова «трусить» офіс Столяра. ФОТО

22 Березня 2012 13:31
Податкова міліція з початку робочого дня проводить перевірку в приміщенні охоронної фірми «Феміда-Інтер», власником якої є депутат та бізнесмен Василь Столяр.

Слідчі дії почались 22 березня приблизно з 8.40.

Охоронець будівлі, яка знаходиться за адресою Дубнівська, 38, розповів, мовляв, нічого особливого не трапилося. «Податкова приїхала на перевірку. Так, як по всьому Луцьку їздять. В одну із фірм», - розповів охоронець.



Як розповів телефоном «ВН» голова Державної податкової служби у Волинській області Володимир Михалчич, слідчі дії проводять представники податкової міліції. За його словами, для «ревізії» є усі необхідні документи. Втім, про подробиці він розповідати поки відмовився.

Власне, перевірку проводили на другому поверсі приміщення.
А директор охоронного агентства «Феміда-Інтер» Григорій Ліпич у супроводі податкової міліції кілька разів спускався вниз, втім журналістам нічого не пояснював.

Як розповів представник податкової міліції, перевірка здійснюється згідно з рішенням Ковельського міськрайонного суду. Втім, як згодом пояснив адвокат власника приміщення, підприємства «Феміди-Інтер» Олександр Стасюк, предмет проведення обшуку абсолютно не стосується діяльності депутата облради Василя Столяра.

«У постанові суду зазначено, що є факт щодо порушення кримінальної справи посадових осіб приватного підприємства «Флора». Воно тут не знаходиться, його тут немає», - сказав адвокат.

Тобто, за його словами, логіка працівників податкової – незрозуміла.

Також він звернув увагу на табличку, де написано, що це приміщення, зокрема, народного депутата Валерія Келестина. Там, за його словами, чітко зазначено, що відповідно до закону обшук подібних приміщень відбувається лише у виключних випадках.

«Свої дії працівники податкової міліції аргументують наявністю постанови Ковельського міськрайонного суду. Як ми бачимо із закону, це не є причиною того, щоб перевіряти приміщення народного депутата», - сказав адвокат.

Також він додав, що нардеп і справді користується приміщенням. А у тих кабінетах, де проводиться обшук, знаходяться речі та документи Келестина. «Тобто такий обшук є незаконним. Я намагався це пояснити представнику податкової міліції», - додав адвокат.

Втім, як стверджує Олександр Стасюк, його слова до уваги податківці не беруть. «Слідчого я не бачив. Хоча згідно з вимогами Кримінально-процесуального кодексу такі дії повинен проводити слідчий», - сказав адвокат.

Він також зауважив, що представив представникам податкової міліції оригінал договору про оренду цього приміщення народним депутатом. Це, за його словами, лишилось поза увагою.

«Тому усі ці дії свідчать про умисні незаконні дії. Вони це роблять незаконно, однак продовжують це робити», - сказав адвокат. Також він додав, що після вивчення протоколу слідчих дій, «Феміда-Інтер» звертатиметься до відповідних органів, аби довести незаконність дій.


До слова, власником фірми «Феміда-Інтер» є депутат Волинської обласної ради, бізнесмен, президент і співвласник ФК «Волинь» Василь Столяр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Здрасте Показати IP 22 Березня 2012 16:09
Прогадав Столяр з кришою:Валерій Келестин один із перебіжчиків помаранчевих часів, а шістки колишніми не бувають. Я не злорадствую, Столяр не найгірший бізнесмен. Біда Столяра, як і Мироновича в тому що маючи багато дармового бабла не вкладали його в розвиток громадянського суспільства, нині ж їх зкушає донецько-дніпропетровська нечисть, а заступитись нікому.
VSC Показати IP 22 Березня 2012 16:14
Вася зря на сходняке у СБУшников светился. Не помогло.
ГОЛ Показати IP 22 Березня 2012 19:58
Відгадайте з першого разу,для чого Столяру депутатство у Верховній Раді?Скажіть,а за які гроші він буде купляти те депутатство?Обличчя області,БЛІН!!!!!!!!
Гуща Показати IP 23 Березня 2012 06:51
Всех когда-нибудь посадят. Или убъют. ... .
AntiUkr Показати IP 23 Березня 2012 23:23
Донбасс порожняк не гонит. Сожрем мы ваших бизнесюков. На нас работать будете. Боком вылезет ваше:"Даунбасс". Такие вещи не забывают.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus