USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Податкова у Луцьку «зацікавился» фірмами Столяра? ФОТО

10 Лютого 2011 14:59
Податкова міліція, проводячи слідчі дії у приміщенні однієї з луцьких фірм, у четвер, 10 лютого, більш ніж на три години заблокувала цілий четвертий поверх офісного центру на вулиці Ковельській, 2.

Працівники фірм, офіси яких знаходяться на четвертому поверсі будинку на Ковельській, 2, протягом більш як трьох годин не можуть потрапити всередину приміщення – двоє дверей зсередини заблокували оперативники податкової міліції.

Особи, що закрилися у приміщенні, журналістам назвалися податківцями, що здійснюють слідчо-оперативні дії, при цьому не показавши посвідчення.

Стаціонарні телефони в офісах фірм на четвертому поверсі не відповідали. Особи, які були усередині приміщення, також не піднімали слухавки мобільних.

Директор Центру муніципальних реформ «Луцьк 1432» Владислав Стемковський, який більш ніж дві години не зміг потрапити у власний офіс, що знаходиться на поверсі, викликав міліцію. Адже працівники податкової, що були усередині, не пред’являли своїх посвідчень, не повідомляли підстав обшуку і не впускали нікого всередину. Зокрема, і поштарку, яка прийшла віддати листи.

«Це схоже на бандитизм, рейдерство. Я буду писати скаргу на такі дії податкової», - висловився Стемковський.

Після того, як на місце події прибув перший заступник начальника луцького міськвідділу МВС Геннадій Єпіфанович, до нього після словесної перепалки через двері вийшов слідчий податкової міліції. Спочатку він спілкувався з правоохоронцем на підвищених тонах, проте згодом з рук дав почитати постанову, в якій ідеться, що на одній із фірм проводяться слідчі дії – саме тому вхід на поверх закритий.

Стало відомо, що згідно з постановою обшук відбувається на фірмі «Феміда-Інтер».

Згідно з вивісками, на цьому поверсі, серед інших, знаходяться такі фірми, як ТОВ «Феміда-Інтер + К», Федерація футболу Волині, Федерація футболу Луцька та ДЮСШ «Волинь».

Окрім цього, на цьому поверсі знаходяться офіси обласного осередку партії «Єдиний Центр», Центру муніципальних реформ «Луцьк 1432», ТзОВ Енергосервісна компанія «Луцькі комунальні системи», яка є інвестором термомодернізації багатоповерхового будинку на проспекті Перемоги, 10, у Луцьку.

У приміщенні на момент слідчих дій податкової міліції знаходився також очільник Єдиного Центру Володимир Бондар.

Станом на 14:00 слідчі дії тривали, й, відтак, вільного входу на поверх так і не було. Під приміщенням чергували слідчо–оперативна група Луцького відділу міліції та спецзагін відділу.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
VSC Показати IP 10 Лютого 2011 15:34
Классное фото со Стемковским, там где он с небритым лицом, просто как бомж за милостыней, тупо опустив голову стучит в дверь. Надо конкурс объявить на лучшую подпись.
Helge до VSC Показати IP 10 Лютого 2011 18:21
"Пустите - очень хочу украсть деньги".... "Иду сдаваться прокурору, откройте - надо взять зубную щетку и бритву".... Кстати, сейчас Стемпковского и его корефана Савчука "газует" городская прокуратура....
VSC до Helge Показати IP 11 Лютого 2011 10:22
+100
Prostoman Показати IP 10 Лютого 2011 16:06
Працівникам структур, які там працюють, податківці повідомили, що у них є постанова на обшук ПП "Мега-Транс-Авто", яке нібито ухиляється від сплати податків на суму 3 млн. грн. А загалом схоже на заказуху проти В.А. Столяра:спочатку Рятувальна станція на Світязі, а тепер тут...Схоже влада серйозно розпочала війну проти великих бізнесменів: крісло на початку зими захиталось під Кропивою, а тут вже й до Столяра підбираються...
Стефа до Prostoman Показати IP 10 Лютого 2011 16:44
"великих бізнесменів"??? - проти великих бариг.
я Показати IP 10 Лютого 2011 16:30
І не сидиться Стемковському в Тернополі!?
Іван Показати IP 10 Лютого 2011 16:39
І ви не знаєте хто ха цим усім стоїть? Давайте назвемо справжніх замовників?
Стрийко до Іван Показати IP 10 Лютого 2011 16:48
Відповідь: проти кого була ця стаття: http://www.volynnews.com/news/analytic/try_b_komandy_romanyuka_chastyna_persha/
ужас Показати IP 10 Лютого 2011 16:43
Ужас який офіс обшарпаний . А це ж обличчя власника .
Scouce до ужас Показати IP 10 Лютого 2011 17:41
там цілий поверх за дверима, так шо не поспішайте з висновками))))
Одарка Показати IP 10 Лютого 2011 17:11
Це початок кінця Столяра. Очевидно, що він не встигне "купити" нового обласного прокурора.
Scouce до Одарка Показати IP 10 Лютого 2011 17:39
а хто його знає, рік протримається, а там вибори, купить мандат і вже прокурор на поклон ходить буде
Helge до Одарка Показати IP 10 Лютого 2011 18:18
так, вроде, новый областной остался старым))) а вот о том, сколько денег стоило Столяру пролоббировать вопрос с новым ГОРОДСКИМ прокурорам (после того как старого спалили на взятке в 20 килобаксов и тихонько сплавили во Владимир-Волынский) - вот тут вопрос остается открытым....))))
ОО Показати IP 10 Лютого 2011 17:19
Невже тут безпредєл на Волині хтось без згоди бородатого організовує? Це так за Колю Краснощоку мстять?
Scouce Показати IP 10 Лютого 2011 17:38
шеб Чернецького потрусили
Matt до Scouce Показати IP 10 Лютого 2011 17:55
А він що, крав з бюджету як і Столяр? Він ПДВ не відшкодовував, все за кредити будував.
Senator Показати IP 10 Лютого 2011 20:51
Ідкальний сюжет для народної саги. Кучма і Ко успішно мали свою країну десь і у всіх можливих варіантах... хтось до х...ра умний підказав цому, що народ хоч і бидло, але може зірватись, зупинити процес не можливо, а от очолити!!! Вирішили, що це буде колгоспний бухгалтер. Парень видний, трохи халуй і балабол. За одно до нього притягнуться антирежимні елементи. Дамо їм пару років на те, щоб вони розслабились і обка...сь. А потім всіх під одну гребінку і приберемо. Знову заживемо по царські. Так думали сильні світу цього в далекому 1998 р. Час ішов, сценарій працював. Новоявлені демократи зі своєю задачею справились набагато швидше. Так розумію, далось в знаки справжнє походження. Не можу дослівно пригадати як воно називається, їх назву вжив герой класика у фільмі "За двома зайцями". Настав час наступника режиму. Він переміг. Він на олімпі. Але ж не дає спокою давня образа. 5 довгих страшних років знущання над його самолюбям. Нічого він всім покаже де раки зимують. Поганне в цій казці одне: із-за цих всіх моральних уродів звичайний народ терпить. Минулого року Бог зглянувся над Польщею. Боже пошли свою благодать на Україну.
Депутат Показати IP 10 Лютого 2011 22:15
Скоро Столяра на Волині будуть згадувати, як такого що був влаником ФК "Волинь" і то через раз!!!!!!!!!!!
1 Показати IP 10 Лютого 2011 23:10
Идет охота на волков, идет охота...... На серых хищников, Матерых и щенков.
ромакол Показати IP 11 Лютого 2011 12:01
Хлопці не там шукаєте. Звеніться до департаменту ЖКГ ми Вас самі документи дамо про те, як владик сам усі дахи в місті поремонтував і грошики заграбастав. Там точно склад злочину є. приходьте))) А це показуха,
матроскин Показати IP 11 Лютого 2011 13:26
ну и пиар ребята делали свою работу.а причем там беркут они что тоже финансируются великими бизнесменами.скоро будет сильный мороз так что пора ставить палатки на театральной площади главное лозунг подходящий придумать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus