USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Податкова візьметься за інтернет-кафе

15 Жовтня 2009 08:47
Державна податкова адміністрація України (ДПА) має намір посилити контроль за інтернет-кафе в рамках боротьби з гральним бізнесом – інформують «Волинські новини».
Про це на прес-конференції повідомила заступник голови Податкової адміністрації Наталія Рубан, передає Економічна правда.   
За її словами, зараз гральний бізнес продовжує вести тіньову діяльність багато в чому завдяки переходу до роботи в інтернет-кафе.
Рубан також підкреслила, що Податкова розробляє ефективні заходи з перешкоджання здійснення забороненої підприємницької діяльності за допомогою інтернету.
Як повідомлялося, за законом «Про заборону грального бізнесу», який набув чинності 25 червня, Кабінет міністрів повинен у тримісячний строк розробити й внести на розгляд парламенту законопроект про діяльність з організації й проведення азартних ігор у спеціально відведених для цього гральних зонах.
25 червня закон про заборону грального бізнесу набув чинності.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus