USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Намагався зупинити: подробиці загибелі волинянина під колесами власного авто

2 Травня 2018 17:20
Волинянину, який загинув під колесами автомобіля у селі Веселе Луцького району, було 39 років. За цим фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з відміткою нещасний випадок.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Зокрема, трагедія трапилася 28 квітня: 39-річний волинянин зупинився поблизу ставка у селі Веселе та залишив автомобіль, ймовірно, не увімкнувши ручні гальма, тож ВАЗ 2105 залишився на нейтральній передачі, внаслідок чого транспортний засіб почав рух. Намагаючись його зупинити, чоловік потрапив під колеса та від отриманих травм загинув на місці.

В секторі комунікації як не підтвердили, так і не спростували інформацію про те, чи був загиблий у стані алкогольного сп’яніння.

Варто зазначити, що за цим фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ, зокрема йдеться про умисне вбивство з відміткою нещасний випадок, наразі досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
R.I.P. Показати IP 2 Травня 2018 22:56
Аналогічний випадок стався в древній Русі. Олег, відомий як Віщий, прийняв смерть від свого коня. (Аналогічний по безглуздості)
Тарас Показати IP 3 Травня 2018 08:23
Цей чоловік ніколи не сідав за кермо в алкогольному сп'янінні. Загинув кращий товариш та сім'янин!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus