USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пояснили, як лучани зможуть перевірити себе в списках виборців

6 Жовтня 2020 07:20
Для проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року списки виборців будуть виготовлені на основі даних Державного реєстру виборців.

Дільничні виборчі комісії, які будуть утворені до 9 жовтня включно, мають доставити іменні запрошення кожному виборцю не пізніше 15 жовтня. Із попереднім списком виборців можна буде ознайомитися в приміщенні дільничної виборчої комісії з 14 жовтня.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

Подати заяву про уточнення попереднього списку виборців до відділу ведення Реєстру виборців або ж до дільничної виборчої комісії можна не пізніше ніж за п’ять дів до дня голосування – до 19 жовтня включно. Адміністративний позов про уточнення списку виборців може бути поданий не пізніше ніж за два дня до дня голосування – до 22 жовтня включно.

Заяву можна подати як особисто, так і в електронній формі. До заяви необхідно додати паспорт та документи, які підтверджують відповідні зміни. Заява в електронному вигляді створюється шляхом заповнення виборцем відповідної форми на веб-сайті Державного реєстру виборців із застосуванням кваліфікованого електронного підпису у “Кабінеті виборця” у закладці “Заяви, запити”.

Перевірити правильність внесення своїх персональних даних до бази даних Державного реєстру виборів можна і за допомогою інтернет-ресурсу “Кабінет виборця” на сайті Державного реєстру виборців (www.drv.gov.ua). Для забезпечення зручності звернень громадян відділ ведення Державного реєстру виборців Луцької міської ради працюватиме під час виборчої кампанії у святкові та вихідні дні з 9:00 год. до 17:00 год.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus