USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пояснили причину проблем з подачею тепла в дитсадки Рожища

17 Жовтня 2016 10:15
Непідписання угоди щодо поставки природного газу назвали в облдержадміністрації причиною проблем зі своєчасною подачею тепла в дитячі садки Рожища.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 17 жовтня.

Голова ОДА Володимир Гунчик повідомив, що дав доручення своєму заступнику Сергію Кошаруку протягом двох тижнів здійснювати щоденний моніторинг входження області в зиму, очоливши оперативний штаб. Керівники міст обласного значення та районів надаватимуть у штаб відповідну інформацію заради моніторингу стану справ у містах, селищах, селах та об’єднаних територіальних громадах.

Посадовець застеріг перед повторенням ситуації, що виникла в Рожищі, де, з його слів, місцева влада розповіла місцевим мешканцям, що неподача тепла в ДНЗ є провиною облдержадміністрації. Після того, як у ситуації розібралися, з’ясувалося, що причина полягає в тому, що місто не підписало угоду про поставку газу. Отже, надалі посадовець закликав місцеву владу «не шукати крайнього та не вигадувати байки Крилова».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Студент Показати IP 17 Жовтня 2016 11:19
Нехай ще пояснять причину проблем подачі тепла в гуртожиток №3 СНУ імені Лесі Українки, а то спати одягнутим незручно.
Бандура Показати IP 17 Жовтня 2016 12:57
А ще причина, затягування службовими особами ПАТ "Волиньгаз" процесу запуску котелень, бо тепер бачте документи треба везти у Ківерцівське УГГ а з Ківерець документи надсилаються в Луцьк (Облгаз) а потім так само вертаються. Скоро що б у якомусь сільському садочку запустити опалення треба буде документи Фірташу посилати на особисту резолюцію... Гроші деруть, уже не знають до чого чіплятись...
Артур до Бандура Показати IP 17 Жовтня 2016 14:52
а може причина, що місцева влада не знала, що зима на носі??? не звикли наші чиновники ще думати і оперативно працювати. а ще не забудьте сказати, що в одному із садочків узагалі котел в несправному стані ... про що, адміністрація закладу і місцеві владці теж чомусь згадали коли жовтень прийшов. У нас бюрократія - це як рятівний круг. Не хочеш щось робити - скажи, що якусь бумажку хтось не підписав, чи що вона не дійшла від однієї структури до іншої, яка через дорогу знаходиться. Хто нормально працює, в того все ок, і газ вчасно є і вода гаряча.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus