USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Показ патріотичних фільмів у кінотеатрах Луцька пройшов лише на папері

15 Жовтня 2008 11:34
Вчора, 14 жовтня, у День українського козацтва і 66-ї річниці створення УПА,  у луцьких кінотеатрах «Промінь» та «Ретро» мали відбутися покази патріотичних фільмів. Однак переглянути їх не вдалося, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
У кінотеатрі «Промінь», згідно із планом заходів до цієї дати, оприлюднених ОДА, планувався показ фільму «Останній бункер», а в  кінотеатрі «Ретро» мали транслювати стрічку «Загадка Норільського повстання». Однак жоден із цих сеансів не відбувся з невідомих причин.
 
На будь-які запитання про покази цих фільмів персонал закладів лише здивовано розводив руками: мовляв, «ми нічого про це не чули». Та й охочих переглянути ці стрічки не знайшлося. Принаймні репортер «ВН» у згаданих кінотеатрах не побачив жодної людини, яка б прийшла на сеанс.
 
Неприємну ситуацію дещо згладили старенькі дідусі-патріоти, які на Театральному майдані міста провели власний захід із нагоди свята . Вони «крутили» зі старенького одноколонкового магнітофона патріотичні пісні. Як зазначив один із членів Братства вояків ОУН-УПА, «сьогодні ми їздили по районах області, а про покази фільмів я нічого не  знаю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus