USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Показали наслідки вибухів під Ічнею. Фото

10 Жовтня 2018 22:44
У мережі з'явилися свіжі фото з військових складів біля Ічні на Чернігівщині та довколишніх сіл.

Зараз там лунають поодинокі вибухи, до складів прямує техніка. Про це написав Євгеній Вікторович у Facebook-спільноті Чернігів+ |PLUS| Чернигов+.

Зазначається, що всі вибухи наразі вже локалізовані, ситуація залишається контрольованою.

9 жовтня приблизно о 3:30 на військових складах поблизу 6 арсеналу ЗСУ біля Ічні на Чернігівщині почалися вибухи. На місці працюють спеціалісти, до ліквідації пожежі залучили танки. Із прилеглих районів евакуювали жителів. Як стало відомо, на військових складах вибухнули боєприпаси, які Україна не виробляє та закуповує за кордоном за чималі гроші.

11 жовтня стало відомо, що Кабінет міністрів виділить 100 млн грн на ліквідацію наслідків вибухів боєприпасів на арсеналі біля Ічні Чернігівської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дивно Показати IP 11 Жовтня 2018 07:52
А що там робить і чому там лазить Національний корпус? А ми потім про якусь безпеку говоримо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus