USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Показали відремонтовану дорогу між Струмівкою та Підгайцями. Фото

15 Листопада 2020 20:57
Завершують ремонт ділянки автошляху М-19 Доманово (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест). На відрізку між селами Струмівка і Підгайці Луцького району дороги, протяжністю 2,5 км, уже влаштували дорожній одяг, оновили пішохідні доріжки та посадкові майданчики в місцях зупинки громадського транспорту.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Наразі проводиться комплекс робіт з організації безпеки дорожнього руху – встановлюється оцинковане бар'єрне огородження та дорожні знаки, наноситься дорожня розмітка, монтується освітлення пішохідних переходів. На цьому відрізку дороги ще з’являться сигнальні стовпчики та нові автопавільйони.

Генеральний підрядник – ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

У 2020 році вже завершили весь комплекс відновлювальних робіт на майже 21 км автошляху М-19 у межах Волині, ремонтні роботи тривають на ділянках від села Переспа у напрямку Ковеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 16 Листопада 2020 10:47
2.5 км за рік! .до кордону більше 100км-потрібно 40 років?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus