USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Походеньки-поїзденьки: весняне золоте море в Китаї

6 Березня 2013 12:00
Подорожі в Україні й за кордоном висвітлюватимуть «Волинські Новини» щосереди у рубриці «Походеньки-поїзденьки». Запрошуємо й вас розповісти про свої походи, подорожі чи майбутні туристичні поїздки тощо.

Сьогодні ми помандруємо у Китай у графство Люопінг.



Територія Люопінг знаходиться у префектурі Куджінг, Китай.



Місце відоме своїми гарними пейзажами навесні, коли в повній мірі розквітають поля з квіток ріпаку, і гори оточені золотим природним морем.



Подібна картина має захоплюючий ефект.




Туристи з’їжджаються сюди, щоб насолодитися природою і зробити кілька цікавих яскравих фотографій.



Цвітіння полів триває аж до кінця червня. Саме цей період є найпопулярнішим сезоном для мандрівників у графство Люопінг.




Для зручності туристів держава розробляє спеціальні автобусні маршрути, що допомагають людям побачити особливості місцевості, побути наодинці з природою, почерпнути для себе невідомі раніше природні чудеса.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus