USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Похорон принца Філіпа відбудеться через тиждень у Віндзорі

10 Квітня 2021 23:18
Герцога Единбурзького принца Філіпа поховають наступної суботи, 17 квітня, о 15:00 за британським часом у каплиці Святого Георгія у Віндзорі.

Про це повідомляє Букінгемський палац, пише Новое время.

Церемонія вважатиметься урочистим королівським похороном, а не державним. 17 квітня труну перенесуть до каплиці Святого Георгія для служби.

Принц Гаррі прилетить із США, щоб приєднатися до інших членів королівської родини на церемонії. Вони супроводжуватимуть труну, а королева Єлизавета ІІ поїде сама до каплиці. Після служби герцога Единбурзького поховають у Королівському склепі каплиці Святого Георгія.

«Поки це час смутку і жалоби, дні, що попереду, будуть можливістю вшанувати чудове життя», – заявив представник Букінгемського палацу.

Публічних процесій та доступу до похорону принца Філіпа не буде. Він проходитиме винятково на території Віндзорського палацу. Водночас церемонія транслюватиметься в прямому ефірі.

Нагадаємо, чоловік королеви Великої Британії принц Філіп помер 9 квітня у віці 99 років. За інформацією королівської родини, він помер мирно у Віндзорському замку.

У лютому герцог Единбурзький потрапив до лікарні «в якості запобіжного заходу» після нездужання, але це не було пов’язано із коронавірусом. Очікувалося, що він пробуде там кілька днів, але його виписали лише через місяць. На початку березня йому провели операцію у зв’язку з проблемами із серцем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Квітня 2021 23:50
Люди ви ганьбите Жукова але плачете за ним ви хворі люди!
Кіркоров Показати IP 11 Квітня 2021 09:35
А чому це я в Україні Пилип, а англ Філіп?
ОДІН. Показати IP 11 Квітня 2021 10:11
А БАБУШКА ЗДОРОВА И КУШАЕТ КОМПОТ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus