USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поховали бійця, якого знайшли повішеним у військовій частині на Волині

13 Червня 2016 13:58
Майже через місяць після трагедії поховали Назара Баценка. Перед тим зробили повторну незалежну експертизу і наразі рідні чекають результатів, - інформує ВолодимирМедіа.

Нагадаємо, про смерть 25-річного Назара Баценко стало відомо 16 травня. Командування військової частини наполягає на версії самогубства.

Слідчі не допустили родичів до огляду тіла. Також не дозволили бути присутнім при розтині. Брат померлого Роман запевняє, що їм не надали речові докази самогубства.

Командування військової частини наполягає на версії самогубства. Слідчі не допустили родичів до огляду тіла. Також не дозволили бути присутнім при розтині. Родичі також запевняли, що їм не надали речові докази самогубства.

Коментуючи ситуацію, військовослужбовці заявляли, що Баценко наклав на себе руки через те, що захоплювався літературою, яка підштовхує до суїциду, зокрема, творами Ніцше.

Рідні Назара вимагали провести ще одну експертизу. З цією метою організували під Генпрокуратурою акцію протесту.

«З самого початку, коли ми повернулися з Володимира-Волинського, їздили і в приймальню президента, і в приймальню Матіоса, зверталися до Луценка. Стукали в усі двері. Матіос пообіцяв повторну експертизу, але це все тягнулося довго. Ми писали клопотання, нам відмовили. Потім адвокат в клопотанні окрім іншого просив показати інформацію з камер спостереження там, де безпосередньо знаходився Назар, там же жив і начальник, на якого Назар скаржився. Відео погодилися надати, а в повторному розтині знову відмовили. Тоді ми і пішли під ГПУ, там нам знову пробували заговорити зуби, мовляв, потрібні ще різні документи. Я їх поставив перед фактом, що не підемо, поки не доб’ємося свого. Тільки після цього вони почали рухатися. Зв’язали нас з Матіосом, він пообіцяв, що незабаром розтин відбудеться.

Наказ на розтин вислали в п’ятницю ввечері, 3 червня. Але судмедексперт сказав, що він неправильно оформлений. Ми знову зв’язалися з прокурором гарнізону. Зараз склали новий дозвіл, теж з помилками, але нам пообіцяли проведення експертизи», – розповідав брат Назара Роман виданню Цензор.Нет.

Отож, розтин провели на минулому тижні і вже 10 червня Назара поховали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шрек Показати IP 13 Червня 2016 14:46
Як завжди приховали все.
Лучанин Показати IP 14 Червня 2016 10:07
Ну чому відразу говорити "як завжди". Невже не може бути,що хлопець дійсно сам зважився на страшне?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus