USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поклала немовля в пакет та сховала в шафу: студентка з Ковеля за вбивство власної дитини отримала умовне

13 Жовтня 2020 12:55
Личаківський районний суд Львова визнав винною 20-річну студентку Української академії друкарства Ярославу Н. у вбивстві своєї новонародженої дитини. Суд призначив їй рік тюремного ув’язнення, однак звільнив від відбування покарання.

Ярослава Н. родом із Ковеля, зараз навчається в Українській академії друкарства, пише zaxid.net.

Дівчина нікому не повідомляла про свою вагітність та не була на обліку в поліклініці. Наприкінці лютого 2020 року в орендованій квартирі 20-річна дівчина самостійно народила дитину. Після пологів дівчинка була живою, але Ярослава Н. перерізала пуповину, поклала дитину у пакет та зав’язала його. Відтак дитина задихнулась та померла.

Щоб приховати вбивство, Ярослава Н. поклала пакет із мертвим немовлям у шафу квартири, у якій жила. Наступного дня сусідки дівчини викликали їй «швидку допомогу», а медики вже повідомили про цей випадок поліцію.

У судовому засіданні Ярослава Н. визнала свою провину та сказала, що думала, що дитина уже народилась мертвою.

Дослідивши усі докази у цій справі, суддя Назар Стрепко​ визнав дівчину винною у вбивстві своєї новонародженої дитини, призначивши їй рік тюремного ув’язнення. Однак її звільнили від відбування покарання, встановивши рік іспитового терміну. Протягом цього часу дівчина має періодично з’являтись до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну свого місця праці чи житла, не виїздити без дозволу за кордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
))) Показати IP 13 Жовтня 2020 14:33
Чувакі, офігенні у нас закони!! Піду но я когось завалю, може буде вдалий гоп стоп , всеодно покарання не буде ))
Небайдужа Показати IP 13 Жовтня 2020 14:35
Який Жах!!! І Не посадили с... у!
Лучанка Показати IP 13 Жовтня 2020 15:28
Держава у якій йде вимирання населення кожен рік біля 200 000 людей втрачається. В кожному навчальному закладі має бути проведена інформативна робота з молоддю.
ВІРУС Показати IP 13 Жовтня 2020 17:37
Купуєш маску призерватив в нагрузку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus