USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Поки я – голова облради, жоден волинський санаторій не продадуть», – Ігор Палиця

26 Вересня 2018 12:37
Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця запевнив, що поки він перебуває на посаді голови ради, жоден обласний санаторій не продадуть.

Про це йшлося під час 21 сесії Волиньради.

Дискусія виникла під час обговорення питання про продовження контракту з директором санаторію матері і дитини «Пролісок» Валентиною Касардою, до роботи якої в депутатів виникло чимало питань. Валентина Касарда у відповідь заявила, що, мовляв, санаторій хочуть «завалити». Ці слова спростував Ігор Палиця зазначивши, що склалось враження, ніби Касарда «приватизувала» санаторій, адже відмовилась надати документи для перевірки комунального закладу.

«Поки я є головою обласної ради, жоден волинський санаторій не буде проданий», – запевнив Ігор Палиця.

До слова, за результатами голосування, депутати вирішили не продовжувати контракт з Касардою.

Нагадаємо, як з’ясували журналісти, директор санаторію непогано на ньому наживається. Ринкову вартість семи будиночків санаторію «Пролісок», які свого часу передали в оренду підприємцю, відверто занизили.

До слова, будиночки віддали в оренду родичу директорки здравниці Валентини Касарди. Тепер той, очевидно, не без сприяння впливової тітки організував на комунальному майні успішний бізнес. А обласний бюджет від зданих в оренду будиночків – отримує копійки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus