USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Навічно закріплених за кимось посад у нас немає», - Ігор Палиця

8 Квітня 2018 15:41
Про маніпуляцій навколо конкурсу на призначення нового очільника санаторію матері та дитини «Пролісок» та своє бачення ситуації у прямому ефірі програми «Відкрита влада» ТРК «Аверс» розповів голова Волинської обласної ради Ігор Палиця. Про це інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Зокрема, очільник облради зазначив, що не розуміє, чому згаданому питанню приділяють стільки уваги.

«Я не розумію чому виникає стільки маніпуляцій навколо цього питання. Мені дуже подобається те, що санаторій зберігся, що він «живий». Хвилювань колишньої очільниці закладу Валентини Касарди не розумію. Як відомо, вона також подала свою кандидатуру на конкурсну комісію. Зараз триває конкурс, за результатами якого й буде визначена особа, рекомендована Волинській обласній раді на цю посаду», - зазначив Ігор Палиця.

Водночас, голова депутатського корпусу Волиньради зауважив, що негативно ставиться до численних клопотань депутатів щодо призначення Валентини Касарди.

«Коли мені телефонують депутати різних рівнів з проханнями щодо того, яке рішення варто прийняти, то тут я вже можу відреагувати по-різному. Саме тому на сесії Волинської обласної ради я попросив, щоб не було політики», - розповів Ігор Палиця.

На його думку, керівником санаторію має бути людина, яка має власне бачення розвитку об’єкту і готова працювати для успішного функціонування та розвитку закладу.

«Це може бути молода людина, яка добре знайома з роботою санаторію, і водночас готова запроваджувати щось нове. Валентина Касарда, якщо не виграє конкурсу, може стати радником нового очільника санаторію, поділитися своїм досвідом та знаннями. Навічно закріплених за кимось посад у нас немає», - розповів голова облради.

За його словами, рішення щодо призначення нового директора буде прийматися з урахуванням і думки колективу, і баченням експертної комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus