USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Поки прокурор не «копне», директор не заплатить

24 Лютого 2012 14:10
На підприємстві «Володимир-Волинське АТП-10707» директор не виплатив людям зарплату, заборговану ще за грудень 2011 року. Щоправда, гроші знайшли відразу, як тільки до ситуації втрутилася прокуратура.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Волині.

Працівники Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури в лютому провели перевірку з питань дотримання вимог законодавства про працю на ПрАТ «Володимир-Волинське АТП-10707». Це підприємство займається організацією пасажирських перевезень в межах України, області та району.

Як повідомив Володимир-Волинський міжрайонний прокурор Юрій Луцик, під час перевірки правоохоронці з’ясували, що зарплата на підприємстві працівникам виплачується не регулярно та несвоєчасно.

Зокрема за станом на 9 лютого зарплатню не отримали 68 працівників АТП ще за грудень 2011 року обсягом 70,4 тисячі гривень. І це незважаючи на те, що лише за час прокурорської перевірки на розрахунковий рахунок підприємства надійшла значна сума коштів. Однак цих грошей не видали як зарплату, хоча цього вимагає законодавство.

Прокурори знайшли й інші порушення законодавства.

Отож, Володимир-Волинський міжрайонний прокурор вніс подання директору ПрАТ «Володимир-Волинське АТП-10707» із вимогою негайного погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам та усунення інших порушень законодавства про працю. До пропозиції прокуратури на підприємстві дослухалися, віддавши людям заборговану зарплатню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
1 Показати IP 24 Лютого 2012 14:10
20011 року.
КОЛКИ ВАНТАЖНИК ШОКОБУМ Показати IP 24 Лютого 2012 14:33
ШАНОВНІ ПРАВООХОРОНЦІ В КОЛКАХ НА СКЛАДАХ ДЕ ЦУКЕРКИ ЛЮДИ ВЗАГАЛІ ЗАРПЛАТИ ВІД ЛИСТОПАДА 2011 РОКУ НЕБАЧАТЬ ЗАРАЗ ЗА СВІЙ РАХУНОК ВІДПРАВИЛИ ЛЮДЕЙ ЩО ЦІМ ЛЮДЯМ ДАЛІ РОБИТИ А ВОНИ ДАРМОЕДИ НА ТАКІХ НАЖИВАЮЦЯ .
Підлеглий ПАРАКИ Показати IP 24 Лютого 2012 15:35
Не треба так обнадійливо про прокурорів писати. Копають вони дійсно глибоко, але здебільшого за гроші і під себе. В усякому разі більшість заступників прокурора Параки А.А. саме так копають. Пане Парака, дійте сміливо та рішуче, міняйте заступників, у яких сідниці вже давно приросли до крісел у цьому будинку..
РОБОТЯГА Показати IP 24 Лютого 2012 16:02
ПАНЕ ПРОКУРОР ВНЕСІТЬ ЩЕ ПОДАННЯ ДИРЕКТОРУ ПІДПРИЕМСТВА ШОКОБУМ ЩО БАЗУЕЦЯ В МАНЕВИЦЬКОМУ РАЙОНІ СМТ КОЛКИ ПРО НЕГАЙНУ ВИПЛАТУ ЗАБОРГОВАНОСТІ ПО ЗАРПЛАТІ ЯКУ ВОНИ НЕБАЧИЛИ З ЛИСТОПАДА 2011 РОКУ І В ЯКИХ ТАКОЖ ДІТИ ЯКІ ХОЧУТЬ ІСТИ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus