USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Покидьки ледь не довели дівчину до самогубства

9 Лютого 2012 15:44
Ця неприємна кримінальна історія трапилася в одному з міст області. Імена з етичних міркувань змінені.

Про це пише газета Волинь-нова.

Двоє вісімнадцятилітніх нероб, невігласів із винятковим цинізмом повелися з неповнолітньою дівчиною. Ні, не йдеться про зґвалтування, до чого наше суспільство наче й звикло, а про брутальну поведінку молодих людей, яка є свідченням виняткової неповаги до дівчат.

У дворі в альтанці сиділи п'ятнадцятирічні дівчатка, грали в карти. На жаль, саме таке дозвілля вибирає чимало міських школярів у літню пору. До них підійшли четверо вісімнадцятилітніх юнаків. Троє з них за годин три до прогулянки розпили вдома пляшку горілки.

На столі лежав мобільний телефон однієї з дівчат — Світлани. Лідер хлопців Сергій взяв у руки мобільник і почав розглядати. Дівчина попросила покласти на місце мобільний телефон, на що хлопець з викликом сказав: «Я можу й не віддати».

З вигляду дівчина хлопця знала, це був один із заводіїв, організаторів бешкетів в житловому районі. Два роки тому він під погрозою забрав у хлопця золотий ланцюжок. Злочин було виявлено, і суд визначив йому покарання – позбавлення волі на рік з іспитовим строком.

Дівчинка, відчувши, що телефон справді можуть забрати, уже настійніше почала вимагати повернути річ. І тут якусь неповагу до «братана» відчув Олег, який ззаду несподівано вдарив дівчину по лівій щоці. Після того Сергій знущально двічі плюнув їй в лице, теж вдарив справа долонею по обличчю і кинув телефон на стіл. Мобільник розлетівся і одна з дівчат почала його складати. Усе це супроводжувалося матюканням.

Світлана істерично плакала, нагнувшись над столом. За такою демонстрацією своєї всемогутності і влади спостерігали настрашені неповнолітні і, як почет заводія, — хлопці.

Та негіднику цього здалося мало. Відморозок, як записали згодом в міліцейському протоколі, «справив природну потребу на дівчинку», яка сиділа, закривши обличчя долонями, і плакала. Дівчата зі страху відійшли, хтось із хлопців вмовляв хулігана зупинитись... Сергій, задоволений своїм брутальним вчинком, сміявся: «Я ж хотів у туалет». Після цього друзяки вчотирьох пішли далі в пошуках пригод.

Важко повірити, але в цього молодика є сестричка, трохи молодша за Світлану.

Вдома Світлана чомусь нічого мамі не сказала, лише попросила випрати одяг. Хоча було помітно, що дуже знервована (як з'ясувалось, не спала ніч). Найбільш її тривожила думка, що приниження відбувалося привселюдно, на очах ро весниць і стане відомо іншим.

На жаль, сталося найгірше. І удар було нанесено звідтіля, звідки дівчина не сподівалася. Хлопчисько, який перед тим з нею посварився, на другий день надіслав есемеску з словом «обісцяна».

Дівчина пішла в недобудований будинок, піднялася на верхній поверх і вирішила покінчити життя самогубством. На щастя, про необдуманий вчинок дізналися подруги, повідомили матір. Дочка була в стресовому стані, її трясло. Згодом дівчина попросила пробачення у батьків.

Батько звернувся в міліцію. Винні викручувалися, як в'юни на сковорідці, їх товариш, студент навіть прийшов на виручку в суді: «Я розгубився на досудовому слідстві, тому не розповів, що потерпіла виражалася нецензурно».

Суд справедливо вирішив, що Сергій уже «напрацював» на реальне ув'язнення – позбавив його волі на три роки за особливий цинізм і зухвалість (врахував, що після попереднього вироку він не став на шлях виправлення), Олега засуджено на один рік і шість місяців з річним іспитовим строком. Батьки потерпілої просили суд не карати хуліганів суворо.

Апеляційний суд залишив рішення в силі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
трям Показати IP 9 Лютого 2012 15:52
СУД ГУМАННИЙ, таких подлюк треба знищувати, а він ще умовний, іспитовий термін дає...
adams Показати IP 9 Лютого 2012 15:56
Відморозки...
зaгрeб Показати IP 9 Лютого 2012 16:01
Быдло ПТУшноe.Мочить тaких контрeцeптивов.
микола Показати IP 9 Лютого 2012 16:27
а хиба батьки немогли того покидька- засунути в вигрибну яму и и забити дошками: Бидло те що зробило и мовчазне быдло яке називаеться батьками- скоро и их пообсикають: Хай би цей скот так зробив из чеченскою дивчиною чи росииянкою думаю до виризалиби - всих до ноги а тих хто був з ним уже би писяти нехотили а какали-би в штани до смерти : Нема що говорити -быдло завжди буде бидлом и чи може червяк жалитися що його розчавили- хто це замитить
жах Показати IP 9 Лютого 2012 16:28
нелюдь, яку треба стріляти. з таких вже люди не будуть.
читач Показати IP 9 Лютого 2012 16:46
Так в таких ще й діти будуть... і уявіть які
Romanas Показати IP 9 Лютого 2012 17:09
А насправді де це сталось?
Той кому не байдуже Показати IP 9 Лютого 2012 17:20
В такі моменти жалко, що в державі немає смертної кари.
Сашко Показати IP 9 Лютого 2012 17:27
Взагалі таких слід відразу знищувати. Це вже не людина!!!!!!!!!!
Брмалєй Показати IP 9 Лютого 2012 17:27
Підвістити козла за прутня, щоб другим наука була.
Джеджик (Турійськ) Показати IP 9 Лютого 2012 19:28
Я не віру написаному. Сам прийдумав чи тато поміг? Чого то 15-річна дівка вже так пережива через свего хлопця? Вони що вже сплят разом?
adams до Джеджик (Турійськ) Показати IP 10 Лютого 2012 00:21
Джеджик (Турійськ)....ПРОСПИСЬ....
Лучанка до Джеджик (Турійськ) Показати IP 10 Лютого 2012 09:32
А ти, хіба читати вмієш? Враховуючи написане, з грамотою у тебе слабо, не кажучи вже про голову - з нею серйозні проблеми. Хороша порада: лікуйся, якщо ще не задавнено.
Натка Показати IP 9 Лютого 2012 19:54
"Хлопчисько, який перед тим з нею посварився, на другий день надіслав есемеску з словом «обісцяна»."... Це нормально? А я ще б цього хлопчиська наказала, як так можна посварився з коханою... так потрібно обов'язково вколоти побольніше... Можливо якби він підтримав і заступився за неї, а не підмахував то було б все по іншому... Короче всі ці хлопці НЕГІДНИКИ!!!
Kventin до Натка Показати IP 10 Лютого 2012 10:39
Я перепрошою, ми з Вами одну і туж статтю читали? Чи Ви свій коментар не під тією статтею написали?
чувак Показати IP 9 Лютого 2012 20:16
та перестриляти таких виродків мало.
Хатуль Мадан Показати IP 9 Лютого 2012 20:24
Якби я таке побачив, цей вилупок опинився б не в суді, а в реанімації. І решту свого життя справляв би потребу в памперс. Бикота іншої мови не розуміє.
ІВАН Показати IP 9 Лютого 2012 21:02
НА ЗОНУ-ХОЧА Б НА РІК-НА ПАРАШУ,ПІСЯЛИ Б НА НЬОГО,ОЦЕ РОМАНТІКУ ВІДЧУВ-ДОЛБО...
Андрєй Показати IP 10 Лютого 2012 00:07
Їх просто розстріляти, закінчувати нада з такими.Може для інших буде урок.І батьків до відповідальності,якшо такіх уродів виростили.
Я Показати IP 10 Лютого 2012 08:33
Мало дали бидлоті. На зоні пізнає глибше романтику.
семен Показати IP 10 Лютого 2012 10:14
В гарем пітуха!!!
анонімус Показати IP 10 Лютого 2012 10:34
а дівчатка були мабуть святі та божі?
Шльома до анонімус Показати IP 10 Лютого 2012 12:00
Які б вони не були, але такого ставлення ніхто не заслуговує.
Beautiful Days до анонімус Показати IP 10 Лютого 2012 14:01
Яка різниця які були дівчатка? ЦЕ ДІВЧАТА! А ЦЕ ХЛОПЦІ! НЕ РОЗУМІЮ ЛОГІКИ ВЗАГАЛІ! Ну,звичайно, якщо це логікою можна назвати..., чоловіки які собі взагалі дозволяють знущатися, підвищувати тон, вважати себе вищими за жінок-нічим не гірші Іуди, які зрадили того хто його любив та цінив!!! А його на років 10 посадити та тих товарішів також за такі дії потрібно було покарати,щоб трошки одумалися люди!!! Мені ту дитинку шкода, тепер в неї психіка зламана-це 100%, а потім дивуються чого дівчата нервові, придирливі та гонорові, тому що все поч. з чоловіків...,все..., а вони цього не розуміють,а дівчатам тепла та добра хочеться, а не такого!!! Тел. він їй не купував, не дарував, яке він має право таке робити?! А яке має право бити?! По лиці навіть..., знаючи,що сили в жіночої половини менше чоловіки, якщо їх такими можна взагалі назвати ведуть себе зухвало та різко, але пізніше всьому приходить кінець...нема ні в кого терпіння на все життя, а винна в цьому держава - оскільки не виховує любові до слабшої половини людства та матері, які своїх синів нічому не навчили, а тільки привичли те,що їхня синочки "завжди праві"...
Читачка Показати IP 10 Лютого 2012 12:38
А того ПОКИДБКА треба вивести на центральну площу міста і при всіх зробити з ним те саме, щой з дівчинкою.БУДЕ ДОБРА НАУКА БАГАТЬОМ!!!
про життя Показати IP 10 Лютого 2012 14:29
вивести на центральну площу міста і при всіх зробити з ним те саме- не вийде бо не знайдеться певно настільки здеградованої людини яка б це виконала.Хіба б друзі його підсобили у цьому.Більше обі....рані ті хлопці з таким збродом навряд чи нормальна людина навіть привітатися захоче.
Вихід є. Показати IP 10 Лютого 2012 14:56
Треба того парубка оголеного у вольєр до бродячих собак кинути(бажано до псів), закрити і не годувати їх два тижні. За цей час він зможе відчути на собі смак сечі. А якщо пощастить, то він відчує і смак собачої крові. Після такого сусідства в собачому колективі, він зрозуміє хто він є, і що добре, а що погано. Там йому і місце буде.
Exaboto Показати IP 10 Лютого 2012 17:56
а як же "не суди і не судимим будеш"?
йолка до Exaboto Показати IP 10 Лютого 2012 21:19
таких треба не судити а пи...дити
Exaboto до йолка Показати IP 11 Лютого 2012 08:34
воно то так.
Андрей Показати IP 12 Лютого 2012 14:30
За такое я как отец не знаю чтоби зделал с етим парнем!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus