USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поламана техніка і сміття: луцькі муніципали знесли гаражі

12 Жовтня 2017 09:26
Дошки, мішки, поламана побутова техніка, купи сміття та ще усілякий непотріб. Чого тільки не зустрінеш в гаражах та сараях, які демонтовують інспектори Департаменту муніципальної варти Луцька, пишуть муніципали на своїй сторінці у Фейсбуці.

Все це побачили муніципали 11 жовтня під час проведення робіт з демонтажу двох металевих конструкцій поблизу будинків на вул. 8 березня, 31 та вул. Саперів, 19.

Гаражі розміщувалися без правовстановлюючих та дозвільних документів і люди, які вважали себе їхніми власниками, були категорично проти демонтажу. Мовляв, зберігають там все необхідне. Втім, після дискусії з інспекторами-муніципалами та представниками патрульної поліції зрозуміли, що гаражам там не місце, а сміття необхідно викидати на полігони побутових відходів.

Прибрати металеві конструкції з цих вулиць вирішили на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради 19 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 12 Жовтня 2017 09:42
А СЛАБО муніципалам знести АЗС - «ОККО» біля шляхопроводу по вул. К.Карого, АЗС-«БРСМ» на перехресті з Конякіна, АЗС –«Амік» та «Укрнафта» на Дубнівській і т.д. що розташовані з порушенням ДСТУ 3587-97????? 3.7.4 Забороняється розміщувати споруди торговельно-побутового призначення, рекламоносії та інші об'єкти дорожнього сервісу: —на тротуарах, пішохідних доріжках і алеях, штучних спорудах; —ближче ніж 50 м до перехрещень вулиць та пішохідних переходів. —ближче ніж 150 м до перехрещень, шляхопроводів, мостів на автомобільних дорогах загального користування; — ближче ніж 100 м від залізничних переїздів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus