USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Поляк отримав 51 тисячу штрафу за контрабанду на «Ягодині»

1 Лютого 2015 14:46
Громадянина Польщі покарали за контрабанду культурних цінностей. Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

Відділом нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби прокуратури Волинської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно громадянина Республіки Польща, який незаконно перевозив через кордон цінну ікону.

Як повідомив начальник відділу Юрій Новосад, цей іноземець, рухаючись з України до Польщі смугою спрощеного митного контролю "зелений коридор" міжнародного пункту пропуску “Ягодин” Волинської митниці, приховав від митного контролю та намагався незаконно перевезти культурну цінність - ікону Божої Матері "Троєручниця".

Однак предмет контрабанди під час прикордонно-митного контролю виявили й вилучили працівники Луцького прикордонного загону та Ягодинської митниці.

Вироком Любомльського районного суду чоловіка визнано винним у вчиненому правопорушенні та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 51 тисячі гривень з конфіскацією предметів контрабанди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Лютого 2015 16:24
То таке. Он білоруси пишуть,що наші знов ліс крадуть в них.
Анонім Показати IP 1 Лютого 2015 17:02
То таке. Он наші і білоруські прикордонники не замітили ,як хлопці ліс з Білорусі привезли. Там зрізали і доставили сюди.
Всім Показати IP 2 Лютого 2015 10:39
Шановна редакція! Якщо ви підтримуєте рух України в Європу, то давайте звикати до європейських норм ставлення та висловлювань з приводу конкретних людей та народів. "Поляк отримав 51 тисячу штрафу за контрабанду на «Ягодині» - це речення є фразою, яка латентно поширює міжнаціональну ворожнечу через культивування почуття зневаги або підозри. Не поляк, а громадянин Польщі, не білорус, а громадянин Білорусі. Прив'язувати правопорушення з етнічною приналежністю є проявом ксенофобії. На місці Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку я б висловив з цього приводу офіційне незадоволення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus