USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поляки вилучили контрабандні цигарки з автобусу «Ковель-Люблін»

20 Квітня 2016 21:54
Контрабандний вантаж сигарет вартістю понад 24 тисячі злотих прикордонники з Надбужанського відділу прикордонної служби Республіки Польща та їхні колеги-митники виявили за кілька десятків кілометрів від кордону. Знайшли злочинний вантаж в рейсовому автобусі сполученням «Ковель-Люблін».

Про це інформує Волинська газета.

На автодорозі неподалік містечка Юзефін Холмського повіту Люблінського воєводства зупинили пасажирський автобус із українськими номерними знаками. В потаємному місці правоохоронці виявили понад 1800 пачок цигарок без польських акцизних марок, - повідомляє пре-служба Надбужанського відділу прикордонної служби.

«Товар добре приховали у найпотаємніших місцях: в тому числі в сидіннях пасажирів, повітряних фільтрах і навіть в запасному колесі», – деталізують у відомстві.

Власником контрабанди назвався 21-річний волинянин, який опікується ремонтом автобуса. Як пояснив, тютюнові вироби мав намір продати в Польщі, а за виручені гроші зробити ремонт квартири. Натомість отримав штраф у сумі 10 тисяч злотих (майже 70 тисяч гривень) та депортацію за межі сусідньої країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
такоттак Показати IP 21 Квітня 2016 08:38
Поляки затримують, а наші пропускають! :) От хто митницю пікетує і не хоче змін у керивництві, чи ще комусь і щось не зрозуміло? :)
студент в Польщі до такоттак Показати IP 21 Квітня 2016 20:10
нашим байдуже, вони не мають права вилучати цигарки, бо вони довзволені. Вони вилучають бурштин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus