USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Поліклініка у Ковелі – під «Євро-2012». Але генпідрядника і досі немає

28 Серпня 2009 18:27
Народний депутат України Євген Кирильчук вважає, що поліклініка у місті Ковелі повинна бути збудована до чемпіонату «Євро-2012». Про це обранець розповів під час конференції 28 серпня, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Кирильчука, важливість спорудження ковельської поліклініки пояснюється тим, що місто розташоване на перетині шляхів з Бреста та Ягодина. Однак, як розповів голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк, генерального підрядника будівельних робіт досі не визначено.
За словами пана Грицюка, сьогодні має відбутися зустріч з претендентами на цю роль. Голова облради вважає, що 20 мільйонів гривень, які має виділити уряд зі Стабілізаційного фонду, будуть освоєні. Щоправда, потрібно організувати конкурс на проведення будівельних робіт.
Крім генпідрядника ковельську поліклініку споруджуватимуть і субпідрядники. Анатолій Грицюк бажає, щоб цими підприємствами були волинські будівельні структури.
Щоправда, із 45 мільйонів гривень, які уряд передбачив на будівництво об’єктів за кошти Стабілізаційного фонду, надійшло лише 4 мільйони гривень. Такі цифри оприлюднив Анатолій Грицюк під час вищезгаданої конференції.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus