USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліклініка у Ковелі перетворюється в «довгобуд», а дитяча лікарня - у «переселенця»?

23 Березня 2009 19:18
Міський голова Ковеля під час прес-конференції 23 березня порушив проблему будівництва нової поліклініки та перенесення дитячої лікарні у місті. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами Сергія Кошарука, «це дуже позитивно, що ми розпочали будівництво такого важливого об\'єкту (поліклініки – «ВН»), про який вже десятиліттями йшлася мова».
Попри певні проблеми, все ж земельна ділянка була виділена. «У цьому році немає призначення на будівництво цього об\'єкту», - відзначив ковельський мер.
Він також впевнений однозначно, що полікліку будуть і надалі будувати.
«Крім того, внесено зміни до кошторису. Замість 67 мільйонів гривень нині вартість проекту становить 39 мільйонів. Тобто це перша черга, яка достатня для нашої міської поліклініки. Дитяча поліклініка виведена в другу чергу», - сказав Сергій Кошарук.
Також він зазначив: «Як тільки у нас буде можливість ми зразу продовжимо це будівництво і я переконаний, що цей об\'єкт ми все таки завершимо». За словами ковельських посадовців, наразі на будівництво поліклініки і виготовлення проектно-кошторисної документації витрачено до 2 мільйонів гривень.
Крім того, у Ковелі мають «перенести» до пологового будинку дитячу лікарню з теперішнього приміщення де, за словами пана Кошарука, навіть «доходить до грибка».
Ковельський градоначальник запевнив, що заповненість пологового не максимальна і там є всі необхідні умови для діяльності дитячої лікарні. Для того, щоб реконструювати частину приміщення пологового будинку, потрібно виділити приблизно 100 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus