USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Політолог розповіла, який образ формують «ВН» волинським політикам

6 Лютого 2009 08:55
Про чоловічі та жіночі образи в політичній рекламі розмовляли сьогодні, 5 лютого, під час дискусійного клубу на тему: «Стереотипні образи чоловіків та жінок у рекламі», – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Найчастіше позитивний імідж політика формується завдяки створенню образу хорошого сім’янина, близької до народу людини, – розповіла керівник інформаційного центру ВНУ імені Лесі Українки, асистент кафедри політології Антоніна Митко. Також політки часто для зближення з суспільством та показом, що вони «такі, як усі», демонструють свої хобі, захоплення (риболовля, катання на лижах ).
 
ЗМІ так чи інакше створюють імідж політикам, – сказала пані Митко. Зокрема на Волині образ політикам створює Інтернет-видання «Волинські Новини», – продемонструвала низку заголовків цього ЗМК на слайдах спеціаліст. Не зовсім коректними, на її думку, були: «Нам соромно, щоб на Волині в нас не було свого яйця, – губернатор» та «Бютівці йдуть із сесії «по нужді», а нашоукраїнці – через амбіції? ФОТО».
 
Критикуючим та викриваючим владу став заголовок «Волинська ОДА перед візитом Президента обгородилася парканом. ФОТО», – сказала пані Митко.
 
Окрім того, видання використовує до новин світлини, які часто також формують відповідний імідж, – вважає асистент кафедри політології.
 
До речі, на думку пані Митко, один із найкращих образів на Волині належить голові ОДА Миколі Романюкові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Петрівна Показати IP 6 Лютого 2009 10:03
Наразі кращого інтернет-видання, ніж Волинські новини, на Волині нема. Об.єктивно, актуально, переконливо.
Хатахама77 Показати IP 6 Лютого 2009 11:07
А петрівна-то часом не шефиня?
Ігор:) Показати IP 6 Лютого 2009 11:18
Ого як вас пре від величі:))))
Ольга Булковська Показати IP 6 Лютого 2009 11:26
Петрівна - не шефиня. Відгуків не пишу взагалі. Цей - перший і, мабуть, наступний буде не скоро. Але те, що ми зробили за півроку, заслуговує принаймні на невеличке визнання. Правда, Ігоре:)?
Петрівна Показати IP 6 Лютого 2009 11:56
Ігорю. Хіби ти мене не знаєш? Роздивися цифри над коментарем...
Sid Vicious Показати IP 6 Лютого 2009 12:10
Скажем чесно - ВН - респект. Але на майбутнє, напевно, варто набрати кілька тематичних редакторів, а то у новинах іноді такі "перли" вискакують...
Анонім Показати IP 6 Лютого 2009 12:47
оті цифри про які говорите однакові для усіх користувачів підприємства Візор =)
Анонім Показати IP 6 Лютого 2009 12:51
Респект "Волинським Новинам" в первую очередь за классные заголовки и картинки к ним. Раз заголовок заметили, значит, выбрано правильно. Не учите людей работать.
Аффтор (Анонімний і недостатньо кваліфікований журналіст) Показати IP 6 Лютого 2009 13:05
Да, польщон, польщон...
з іншої бочки Показати IP 6 Лютого 2009 18:40
Чомусь Корреспондент написав, що в Луцьку пограбували банк на пластмасовому заводі.... це правда?
Спостерігач Показати IP 7 Лютого 2009 09:31
Доки пані Митко не сказала, можна подумати, що ніхто й не здогадувався, що Волинські новини насправді є всього-навсього іміджевим виданням окремих волинських політиків :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus