USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Поліцейським в Україні підвищать зарплату із січня, – Клименко

6 Січня 2022 09:28
Українським поліцейським вже у 2022 році підвищать заробітну плату. Першочергово підвищення торкнеться патрульних поліцейських, спецназу і правоохоронців, які несуть службу в зоні операції Об’єднаних сил.

Про це написав голова Національної поліції України Ігор Клименко у Фейсбуці.

«Ми маємо приємну новину. Кабінет Міністрів України виділив поліції гроші для поетапного підвищення грошового забезпечення поліцейським із цього місяця. Першу підвищену зарплатню вони отримають вже наприкінці січня. Першочергово зарплати зростуть в патрульних, спецпризначенців та поліцейських, які несуть службу в зоні ООС», – написав Клименко.

Читати ще: «На дрібні порушення вже не виїжджаємо». Чому українські поліцейські готуються до «тихого страйку»

Очільник поліції зазначив, що наступне підвищення зарплат правоохоронців очікується у квітні. Разом з тим, за його словами, керівники Нацполіції, структурних та територіальних підрозділів підвищення зарплат не отримають.

Зауважимо, днями стало відомо, що у Запорізькій області 30 працівників Токмацького міського відділення поліції звільнилися напередодні Нового року, це 95% всього особового складу поліції Токмака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олесь Показати IP 6 Січня 2022 09:39
Закони стають жорстокіше , треба стримувати людей ....дали на хліб масла . Ждіть якогось нового податка люди .
Правдоруб Показати IP 6 Січня 2022 09:48
Перестануть виїжджати на дрібні правопорушення- будуть частіше їздити на серйозні, люди візьмуть правосуддя в свої руки.
Вона Показати IP 6 Січня 2022 10:05
"обіцяти, це ще не женитись.!!", а про виплати 2021 року забути? Ось, ось і буде "покращення"!
Народна прокуратура Показати IP 6 Січня 2022 10:24
"підвищення торкнеться патрульних поліцейських, спецназу...". Оце красавчик ! Патрульні приїжджають весело з проблисковими маячками, запитають на місці, що сталось і відразу викликають слідчо-оперативну групу. І за це їм першочергове підвищення! А те, що далі немає кому той злочин розкривати і розслідувати, бо катастрофа з відсутністю бажаючих працювати слідчими та оперуповноваженими, керівника поліції не цікавить. Щоб стати нормальним опером, потрібно роки три досвіду, слідчим - років п'ять. При наявності вищої освіти. А патрульним - достатньо три місяці навчання і свідоцтво про закінчення школи. Піар в грузинському стилі продовжується

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus