USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліцейським повертатимуть витрати на оренду житла

8 Листопада 2018 18:30
Міністерство внутрішніх справ з 1 листопада запустило програму компенсації коштів поліцейським за оренду квартир.

"Ми представляємо сьогодні перший і не останній мотиваційний пакет для поліцейського, який запрацює частково зараз, із листопада, а в повному обсязі – з 1 січня 2019-го", - заявив керівник МВС Арсен Аваков.

Раніше Аваков заявляв, що у районному центрі компенсація за оренду становитиме від 1,9 тис. до 2,9 тис. грн. В обласному центрі від 2,9 тис. до 4,3 тис. грн.

Програма передбачає збільшення зарплати на 30%, введення системи отримання власного житла після 2 років служби на основі іпотеки до 20-річної пільгової "оренди". З урахуванням повного погашення відсотків з боку міністерства та бонусного погашення до 40% лізингу МВС за вислугу років.



Крім того, Аваков обіцяє внести і прийняти законопроекти, які змінять і захистять професійні права поліцейського.

За словами голови Нацполіції Сергія Князєва, на сьогодні одним із головних завдань керівництва відомства є збереження та залучення кадрів.

"Ми сподіваємось, що наш соціальний проект не лише привабить нових співробітників, але й утримає діючі професійні та чесні кадри", - сказав Князєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus