USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Поліція розшукує двох циганок за підозрою в шахрайстві

7 Липня 2016 11:48
Ковельський відділ поліції розшукує двох жінок, ромської національності, які шахрайським способом заволоділи грошима, майном та ювелірними виробами 23-річної ковельчанки.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

У вівторок, 5 липня до Ковельського відділу поліції звернулась 23-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що її обікрали.

Як з’ясувалось, того ж дня поблизу кладовища на вулиці Незалежності в місті Ковель, невідомі особи ромської національності, під приводом зняття порчі, ввели в оману заявницю та шахрайським способом заволоділи її грошима в сумі 250 гривень, майном та ювелірними виробами. Зловмисники видурили в потерпілої золоті ланцюжок, хрестик, каблучку та сумочку заявниці. Сума завданих збитків становить понад 21 тисячу гривень.

Цей факт поліція зареєструвала в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Фото однієї з осіб, яка причетна до цього злочину зображено нижче:



Прикмети підозрюваних :

1) вік 55, середнього зросту, темне волосся із сивиною, повної тілобудови, одягнена в фіолетово-блакитне плаття на бретельках.

2) вік 35, зріст середній, волосся темно русе - пряме, середньої тілобудови, одягнена в коричневу блузку, чорну спідницю, з собою мала чорну сумку з коричневою вставкою.

Поліція просить громадян, котрим відомо щось про осіб, причетних до скоєння цього злочину, зокрема, про їх місце знаходження, негайно повідомити за наступними номерами телефонів: (03352) 5-32-84, моб. тел. 095-242-67-75.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Липня 2016 17:03
Будьте уважніші, не вступайте в розмову з такими людьми взагалі!!! пройдіть краще поряд не звертаючи уваги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus