USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Поліція спростувала інформацію про затримання кримінального авторитета у Нововолинську

5 Грудня 2019 13:18
На сторінках нововолинського видання Радар сьогодні, 5 грудня, з'явилася інформація, що у Нововолинську затримали кримінального авторитета. Згідно з інформацією видання, йдеться про Василя Воротника.

Начебто затримання відбулося у Шахтарському мікрорайоні, біля собору і пекарні, близько 10-ої ранку. Окрім того, озброєнних чоловіків у формі бачили у центрі міста, біля кафе «Фуд».

Однак, у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, у пресслужбі волинської поліції повідомили, що сьогодні, 5 грудня, у шахтарському місті працівники управління стратегічних розслідувань дійсно здійснювали обшуки. Однак, як повідомили правоохоронці, нікого не затримували.

«Життю і безпеці гррмадян нічого не загрожує. Обшуки були, але нікого не затримували», – прокоментували в ГУНП Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 5 Грудня 2019 13:29
Шкода. В Нововолинську є кого затримувати.
321 Показати IP 5 Грудня 2019 19:13
Відкупився....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus