USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку затримували відомого кримінального авторитета. Фото

6 Квітня 2018 11:09
Волинська поліція оприлюднила фото затримання кримінального авторитета Олега Кравчука на прізвисько «Алєня» за підозрою в організації розбійного нападу.

Волинянина підозрюють в організації розбійного нападу на двох лучан. Слідчі оголосили йому про підозру в інкримінованому злочині, вирішується питання щодо обрання правопорушнику міри запобіжного заходу, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, у березні оперативники управління карного розшуку ГУНП в області в співпраці із працівниками Луцького відділу поліції за вчинення низки тяжких злочинів затримали чотирьох лучан, віком від 31 до 36 років. Зловмисники незаконно позбавили волі двох 33-річного та 40-річного жителів Луцька та завезли їх у село Забороль Луцького району, де замкнули у підвалі.

Окрім цього, правоохоронці з’ясували, що правопорушники причетні також до вчинення щодо потерпілих розбійного нападу, вимагання, а також незаконного заволодіння транспортним засобом.

У рамках проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що організатором групи є місцевий кримінальний авторитет на прізвисько «Алєня».



У результаті проведених оперативно-пошукових заходів правопорушника затримали оперативники управління карного розшуку із залученням співробітників спецпідрозділу «КОРД».


«Йому оголосили про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Сергій Козак, тимчасовий виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області.



Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Як відомо, у вересні 2016 року уночі біля торгового центру «Гранд Волинь» через вибух гранатипостраждало декілька автівок, одна із них – «Лексус», на якому тієї ночі їздив той самий Алєня. Також відомо, що цей чоловік був кілька разів судимий, загальний термін перебування за гратами – 24 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus