USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На кордоні ДБР затримало три Rolls-Royce, два з них належать родичу Дмитра Медвєдєва

18 Березня 2022 09:12
Працівники ДБР 17 березня на українському кордоні затримали дві автівки Rolls-Royce, що належать родичу колишнього прем’єра РФ, нинішнього заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медвєдєва. Третій затриманий Rolls-Royce, за попередніми даними, зареєстровано на трирічну доньку кримінального авторитета Андріана Родіна.

Про це Mind повідомили в Державному бюро розслідувань.

На міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Могилів-Подільський – Отач» працівники Державного бюро розслідувань виявили спробу вивезення громадянами Шкурдодою А. та Битяком М. за межі України автомобілів Rolls-Royce Phantom 2019 р. в. із державним номерним знаком АА0001РР, та Rolce-Royce Cullinan 2021 р. в. з номером АА0001НС, які на праві власності зареєстровані за ТОВ «Карпе Ренталс». Адреса компанії: Київ, площа Спортивна, 1а (торгово-офісний центр «Гуллівер»).
Як зазначає ДБР, вказані автомобілі з моменту їх реєстрації фактично перебувають у користуванні власника «Гулліверу», торгівельних мереж «Технополіс» та «Ельдорадо» бізнесмена Поліщука Віктора Степановича.

Читати ще: У Канаді заарештували російський вантажний літак «Руслан»

Відомо, що Віктора Поліщука пов’язують родинні зв’язки з російським політиком Дмитром Медвєдєвим.

Також на цьому ж пункті пропуску затримано третій Rollce-Royce, який прибув туди сьогодні близько 20:00. Автомобіль Rolce-Royce Cullinan 2019 р. в., з державним номерним знаком КА0025ММ належить громадянці РФ Іманалі Андріані Андріївні 2019 року народження, яка зареєстрована за адресою: м. Київ, проспект Науки, 34, кв. 22.
Як зазначає ДБР, за попередньою інформацією, Іманалі А. А. є донькою відомого кримінального авторитету на прізвиська Полузверь та Андрей Ростовский Родіна (Іманалі) Андріана Михайловича, 1971 р. н., громадянина РФ.

ДБР повідомило, що наразі подальший рух вказаним автомобілям заборонено до прийняття відповідного рішення.

Раніше хорватські правоохоронці заарештували дороговартісну яхту народного депутата України від фракції «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука.

Також Іспанія тимчасово захопила яхту російського олігарха вартістю 140 мільйонів доларів у Барселоні. 85-метрова суперяхта «Valerie» належить Сергію Чемезову – колишньому офіцеру КДБ, який очолює «Ростех».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus