USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поліція відкрила провадження через бійку Міхалка з фанатом: артиста можуть засудити до 5 років

22 Жовтня 2021 08:14
Лідер гурту «Ляпис 98» Сергій Міхалок вдарив фаната на концерті у Полтаві. Через це поліція відкрила кримінальне провадження. Музиканту загрожує штраф або обмеження волі.

Про це повідомили на сайті поліції Полтави.

Правоохоронці вивчають обставини щодо сварки між Сергієм Міхалком та глядачем концерту. Після конфлікту між чоловіками очевидці повідомили поліції про інцидент.

Поліція прибула на концерт, що відбувався 20 жовтня, у середу. Вони знайшли чоловіка, який постраждав від удару артиста. Однак він «категорично відмовився» писати заяву.

Все ж правоохоронці розпочали розслідування справи за статтею «Хуліганство». Вони опрацювали відео бійки, оприлюднене в мережі, та інформацію від очевидців.

Сергію Міхалку можуть виписати штраф, а також артисту загрожує обмеження волі до 5 років. Однак це станеться лише тоді, коли його вина буде встановлена.

«Якщо буде встановлена вина учасника інциденту, музиканта, то йому загрожує штраф від 8500 гривень або обмеження свободи до п’яти років», – повідомив речник поліції Полтавській області Юрій Сулаєв одному з видань.

Як повідомляли, під час виступу гурту «Ляпис 98» один з глядачів вийшов на сцену з гітарою в руках. Між ним та Сергієм Міхалком розпочалась словесна перепалка. Артист почав вимагати у фаната показати квиток.

Після агресивних реплік співак вдарив чоловіка головою. Його забрала зі сцени охорона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Полікарп Картопенко Показати IP 22 Жовтня 2021 09:36
Вчора в цнапі Полтави зареєструввли заяву від громадянина Міхалка на зміну прізвища на Сасунка.
123 Показати IP 22 Жовтня 2021 10:00
ой, як можуть посадити того, хто для каструлегових зомбі співав "Воїни, Свєта" ?))
45 Показати IP 22 Жовтня 2021 12:51
Це ж національний герой , а так себе не гарно повів. Ну нічого ,заспіває воїни свєта -воїни добра і йому все простять.
отакої Показати IP 22 Жовтня 2021 15:43
Нема чого п'яним лізти до спортсмена. результат однаковий, навіть для таких диванних військ, як ото три йолопа, що переді мною коментували

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus