USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліція вперше прокоментувала ДТП із п'яним «слугою народу», справу передали в ДБР

31 Серпня 2021 21:04
Через тиждень після випадку у поліції прокоментували інформацію про ДТП з Олександром Трухіним. Оскільки один з фігурантів нардеп, справу передали у ДБР.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на поліцію Києва.

23 серпня – у день, коли сталася ДТП, поліція почала кримінальне провадження. Її відкрили за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху.

Покази свідків розходяться

Аварія трапилася 23 серпня у Дарницькому районі Києва. Тоді автомобіль Audi, не дотримавшись безпечної дистанції під час руху, в’їхав у Ford, який рухався попереду. Далі Ford врізався у Daewoo. У результаті потрійної аварії постраждали 6 осіб, кажуть в поліції.

Коли поліція приїхала, учасники аварії перебували біля автівок. Тому зараз необхідно достеменно встановити, хто ж саме був за кермом в момент ДТП.

Під час першочергових слідчих дій один зі свідків повідомив, що за кермом Audi був чоловік, як згодом з’ясувалося – народний депутат України. Утім інші свідки заперечують ці покази.

Через те, що він є фігурантом ДТП, справу поліція не розслідуватиме. Наразі підслідність визначена за Державним бюро розслідування. Усі матеріали, зібрані слідчими поліції, передадуть до ДБР.

Варто зауважити, що 30 серпня у ДБР заявили, що розслідуванням справи про ДТП за участю «слуги народу» Олександра Трухіна займається Нацполіція. Натомість Державне бюро розслідувань на той момент не мало жодної інформації про резонансну подію.

Слідчі поліції вже призначили низку необхідних експертиз, щоб, зокрема встановити, з якою швидкістю рухався автомобіль Audi. У соцмережах і ЗМІ повідомляють, що вона була вищою за дозволену.

Як ми писали, 23 серпня народний депутат фракції «Слуга народу» Олександр Трухін спричинив ДТП дорогою з Полтави до Києва.

Наразі офіційно не підтверджено, чи саме Трухін перебував за кермом. Він не коментує інформацію. Глава партії Олександр Корнієнко заявив, що Трухін перебуває у відпустці, тому сконтактувати з ним майже неможливо.

У згаданій аварії постраждали 6 людей, зокрема голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі.

У «Слузі народу» не коментували інформацію про ДТП. Водночас спікер Ради Дмитро Разумков сподівається, що незабаром сам нардеп Олександр Трухін таки розповість про свою роль у скандальній ДТП на Київщині.

За даними журналістів, у протоколі поліції водієм авто Трухіна вказана інша людина.

За інформацією одного із політологів, нардеп Трухін покинув країну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мирослав Показати IP 1 Вересня 2021 02:03
Пяним не був я був там винний чоловік що повертав в поворот

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus