USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Поліція встановила обставини смерті в Луцьку 39-річного житомирянина. ОНОВЛЕНО

16 Січня 2017 17:35
У Луцьку посеред дня на вулиці П’ятницька Гірка в під’їзді одного із будинків працівники швидкої медичної допомоги під час виїзду за викликом виявили мертвим 39-річного жителя Житомирської області. Під час судово-медичної експертизи на його тілі виявили близько 30 колото-різаних ран.

З’ясувалося, що 28 грудня в місті Коростень Житомирської області постраждалому під час сварки завдав тяжких тілесних ушкоджень його знайомий. Після інциденту потерпілий приїхав у Луцьк, де 31 грудня його виявили мертвим у під’їзді одного із будинків працівники швидкої медичної допомоги.

Волинські поліцейські встановили, що злочин скоїв раніше судимий за хуліганство та умисне тяжке тілесне ушкодження 39-річнй мешканець міста Коростень Житомирської області. Відомо, що зловмисник наніс потерпілому удар розкладним ножем у спину, який виявився смертельним. Судмедексперти виявили на тілі загиблого близько 30 різноманітних колото-різаних ран.

Як повідомляє Вісник+К, 39-річний загиблий був родом із Житомирщини, мав за плечима тюремний стаж. Хоча на тілі було чимало колото-різаних ран, проте із ними спершу смерть потерпілого ніяк не пов’язували, бо вони більше були схожі на подряпини. Проте уже пізніше судмедекспертиз виявили, що одне з поранень хоча спершу і не було смертельним, проте таки призвело до фатального фіналу.

Ще 28 грудня у Коростені на Житомирщині у нього стався конфлікт із «колегами». Чоловіка звинуватили у «щурятництві» – крадіжці спільного майна. За це винуватця покарали «за поняттями». Знайомий загиблого 32-річний такий же раніше судимий мешканець Житомирщини порізав йому руки розкладним ножем, а на останок всунув лезо ще й у спину. Але не на повну, а щоб тільки налякати. Після того «друзі» поїхали до Луцька «шукати роботу». Якого плану розраховували знайти роботу можна лишень здогадуватися. Але покараний за крадіжку у своїх став почуватися все гірше, почав покашлювати, але до лікарів так і не звернувся, аж поки не віддав Богу душу. Як виявилося під час розтину тіла, саме отой останній удар у спину від знайомого виявився фатальним. Він призвів до внутрішньої кровотечі.

Слідчі луцької поліції оголосили мешканцю Житомирщини, який наніс смертельний удар, про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Мірою запобіжного заходу для нього суд обрав тримання під вартою на 60 діб. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
луцьк Показати IP 16 Січня 2017 17:54
в якому сенсі? Тобто він отримав стільки ран, приіхав , щоб померти тут???????
Анонім до луцьк Показати IP 16 Січня 2017 21:49
Зомбаки колесять Україною. Аж волосся шевелиця...
Станиславський Показати IP 16 Січня 2017 18:32
Не вiрю
121 до Станиславський Показати IP 16 Січня 2017 19:22
роботу вони приїхали шукати!!!??? щей раніше судимі!!!??? 100 відсотків злодії приїхали перед Новим роком парочку квартирок пограбувати. може щось не поділили з вже вкраденого???? як не дивно, але злодюгу не шкода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus