USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція вилучила в Італії понад 10 тонн гашишу

7 Червня 2018 16:52
В Італії правоохоронці конфіскували понад 10 тонн гашишу і затримали дев'ять осіб у рамках операції з боротьби з розповсюдженням наркотиків.

Про це 7 червня повідомляє Кореспондент з посиланням на The Local.

За даними видання, операція пройшла в 130 милях від південного узбережжя Сицилії. Правоохоронці протягом двох діб стежили за риболовецьким судном під прапором Нідерландів.

Були затримані дев'ять осіб: вісім членів екіпажу і капітан судна. Дані про їхню національну приналежність поки не розкриваються.

Вилучення партії гашишу стало частиною серії міжнародних операцій під назвою Libeccio International, які спрямовані на боротьбу з поширенням наркотиків.

Нагадаємо, у серпні 2017 року неподалік порту Альмерія іспанські правоохоронці затримали судно Lady Boss, яке йшло під прапором Коморських островів. У складі його екіпажу перебувало 11 громадян України та двоє громадян Болгарії. Під час проведення обшуку на борту судна було виявлено наркотичні речовини - 600 мішків гашишу вагою близько 18 тонн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus