USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Поліція завела справу проти НАБУ через свекруху голови НАЗК

12 Листопада 2017 11:06
Київська поліція відкрила кримінальне провадження проти детектива Національного антикорупційного бюро на заяву свекрухи голови Національної агенції запобігання корупції Наталії Корчак.

Про це зазначено на сайті столичної поліції.

У відділі комунікації київських правоохоронців УП підтвердили, що в повідомленні йдеться саме про свекруху Корчак.

Так, зазначено, що Надія Тімер-Булатова звернулася до Святошинського управління поліції із заявою, що 10 листопада близько 18 години працівник НАБУ незаконно проник до її помешкання.

"За її зверненням слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 162 (Порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини події та проводять перевірку викладених у заяві фактів", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, свекруха голови НАЗК Наталії Корчак закрила детектива НАБУ в себе вдома, коли він прийшов вручати їй повістку на допит. Допит стосується справи, яку НАБУ розслідує з 5 жовтня щодо нової машини Наталії Корчак Skoda Octavia A7, якої не виявилося у декларації чиновниці. Згодом Корчак заявила, що її свекруха закрила працівника НАБУ, тому що прийняла його за шахрая.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus