USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ситник зізнався, що НАБУ разом з ГПУ веде справу проти Холодницького

29 Березня 2018 22:10
Директор Антикорупційного бюро Артем Ситник визнав співпрацю його відомства і ГПУ у справі проти керівника САП Назара Холодницького.

Про це він сказав журналістам у четвер після дискусії у Міністерстві фінансів, повідомляє Українська Правда.

Зі слів Ситника, раніше він не заперечував наявність справи проти керівника САП.

"Якщо ви подивитесь мої заяви, то я не спростовував сам факт розслідування. Я спростував ті версії про мотиви і решту, які з'явились у ЗМІ", - сказав Ситник.

На запитання про те, чи справді НАБУ у цій справі співпрацює з департаментом ГПУ під керівництвом Гуцуляка, так званим департаментом "Кононенка-Грановського", Ситник нагадав, що "НАБУ має успішний досвід роботи з різними департаментами ГПУ, у тому числі і з цим".

Водночас директор НАБУ пояснив, що він обмежений у коментуванні справи Холодницького таємницею слідства та державною таємницею.

Ситник пообіцяв, що найближчим часом буде оприлюднена офіційна позиція НАБУ щодо справи проти керівника САП.

Як повідомлялося, в кабінеті глави САП Холодницького була встановлена ​​"прослушка". "Жучки" нібито були прикріплені до стінки акваріума. Тоді ж з’ясувалося, що справу стосовно Холодницького веде ГПУ із застосуванням обладнання НАБУ.

Холодницький застеріг, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього, але наголосив, що про його відставку не йдеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus