USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Поліцію до міськради викликала мама Вусенко

6 Червня 2017 18:12
Поліцію до стін Луцької міської ради вранці 6 червня викликала мама Юлії ВусенкоНаталя Гресик.

Про це під час спілкування з журналістами розповіла екс-секретар ради, депутат Юлія Вусенко.

Нагадаємо, під стінами Луцької міської ради сьогодні, 6 червня, зібралися поліція та спецпризначенці. Поліцейські - зі спецзасобами, кажуть, що перебувають тут з метою охорони громадського порядку. Серед них не лише патрульні, але й бійці Корпусу оперативно-раптової дії в повній амуніції.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПІД МІСЬКРАДОЮ - ПОЛІЦІЯ ТА СПЕЦПРИЗНАЧЕНЦІ

З її слів, вранці поблизу міської ради їхали її батьки та помітили чимало людей, які знаходяться поруч з будівлею.

«Вони зупинились, мама спитала: «хлопці, що ви тут робите?». А вони кажуть – підтримати Вусенко приїхали. Вона дістала телефон та викликала поліцію», – розповіла Юлія Вусенко.


До слова, нагадаємо, разом із Юлією Вусенко до міськради прибув кортеж поліції, зокрема і начальник патрульної поліції Олександр Вовченко.

"З нею поїхав і кортеж поліції з більш як 10 автомобілів, в тому числі і КОРД. Непогана охорона як для екс-секретаря.

Цікаво, що зустрічати пані Вусенко приїхав і начальник патрульної поліції Вовченко, якого ні на сесію міської ради, ні на оперативну нараду не дочекаєшся", - додав у дописі на власній сторінці в мережі виконувач обов'язків міського голови Ігор Поліщук .

Натомість, під час брифінгу Ігор Поліщук вибачився перед лучанами, поліцейськими та журналістами за дії своєї колеги по депутатському корпусу Юлії Вусенко.

«Також прошу вибачення в працівників поліції та КОРДу (Корпус оперативно-раптової дії, - ВН), які замість того, щоб працювати в повному боєкомплекті, змушені були тут стояти і невідомо чого очікували. Не зрозуміло, на що витрачаються кошти платників податків?.. Вони охороняють Юлію Вусенко, чи міську раду – невідомо. Луцька міська рада сама в змозі себе охороняти», – зазначив Поліщук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Активіст Показати IP 6 Червня 2017 18:14
**8ра мама, ***ута доця
Ха-ха Показати IP 6 Червня 2017 18:44
До них треба дурку викликати, до тої сімейки! Скоро ще заяви строчити буде на замах, ще ніхто тій пальнутій спідниці не палив?, треба було їй те крісло суперклейом намазати щоб вже з ним вийшла на д"пі, коли воно вмовкне вже
Ігор Показати IP 6 Червня 2017 18:46
Петро ти хто?генерали не мовчать....
123123 Показати IP 6 Червня 2017 18:56
Вовченко стоїть в гражданці з Бьорном. Тільки подивіться на це позорисько.
007 до 123123 Показати IP 6 Червня 2017 20:11
Ще з порушенням вимог ПДР авто стоїть
Євпатій Показати IP 6 Червня 2017 20:30
Негайно треба нейтралізувати тата, бо завтра ще він щось вчверить!
Активіст до Євпатій Показати IP 7 Червня 2017 10:24
Ні, йому хватить дочки з жінкою.
Пардон Показати IP 7 Червня 2017 23:55
А хто це така мама Вусенко, пенсіонерка, учитель перших класів бувша, ой так викликала, певно сказала що вусенко гола піде до міськради. Страшно вже на це дивитись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus