USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ігор Поліщук вибачився перед лучанами за дії Вусенко

6 Червня 2017 16:10
Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук попросив у лучан, силовиків та журналістів вибачення за дії своєї колеги Юлії Вусенко, через яку вони змушені цілий день провести поблизу міської ради.

Про це йшлося під час брифінгу виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука.

Ігор Поліщук зазначив, що Юлія Вусенко, як і він, є депутатом міської ради, а тому попросив вибачення в журналістів, поліції та спецпризначенців, які від ранку знаходились поблизу міської ради та очікували її візиту.

«Також прошу вибачення в працівників поліції та КОРДу (Корпус оперативно-раптової дії, - ВН), які замість того, щоб працювати в повному боєкомплекті, змушені були тут стояти і невідомо чого очікували. Не зрозуміло, на що витрачаються кошти платників податків?.. Вони охороняють Юлію Вусенко, чи міську раду – невідомо. Луцька міська рада сама в змозі себе охороняти», – зазначив Поліщук.
Також він додав, що невідомо, для чого поблизу міськради зібралось чимало людей, яких назвали тітушками.

«Ці люди, які сьогодні зібралися, їх назвали тітушками. А коли палили фаєри біля міської ради, до речі, серед них був і той же самий чоловік, що й сьогодні, то ніхто не назвав цих людей тітушками», - заявив Поліщук, маючи на увазі, вочевидь, керівника обласного осередку ПП «Національний корпус» Андрія Д'яченка, якого сьогодні помітили в компанії радника Володимира Гунчика Тараса Яковлева.
«У міськраді не відбувається жодних протиправних дій, але тут багато поліції. Коли ж під стінами міськради влаштували фаєр-шоу, то поліції не було, не побачили в цьому нічого незаконного», - зазначив Поліщук.

Наостанок він заявив, що під час виборів до місцевих рад УКРОП у Луцьку виграв на 41 окрузі з 42. І коли секретарем обирали пані Вусенко, то не було протестів. Відтак, йому невідомо, чому нині пані Вусенко оскаржує рішення депутатів і дестабілізує ситуацію. Адже 24 депутати міської ради, які є більшістю, вирішили її звільнити, прийнявши відповідне рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
ГПЗ Показати IP 6 Червня 2017 16:23
Цей деб*л Яковлєв - політичний імпотент. Нічого крім красти не навчився, але мастак на різні провокації і дурниці.
User Показати IP 6 Червня 2017 16:39
Коли будуть вибори мера?
Олекса до User Показати IP 6 Червня 2017 18:42
Вся ця катавасія заварилася не для того щоб були вибори мера. Або одним словом-нескоро.
до лузера до User Показати IP 6 Червня 2017 19:36
Приходь завтра відбудуться! КЛАСНО ПАЦАНИ РОЗІГНАЛИ ЗГРАЮ "СПЕЦІАЛІСТІВ" А Лучани жили з такими і тому страдали. Ми ще незабули як Яковлєв тішився віджатою квартирою. А сам копійки невартий! Пустувіту Григорцій Олександровичу Вам тоже честь!
Лучанка Показати IP 6 Червня 2017 16:45
Поліщук уважуха!!!! Красавєц!!!!!
516 Показати IP 6 Червня 2017 16:48
Ой тяжко, гунчикам та яковлєвим втрачати нагріті місця. Тяжко...
Никонор Показати IP 6 Червня 2017 16:49
Я угораю від того покидька Яковлева, виперли, то тепер силоміць через вусату, яка ніхто і звати її ніяк, хоче знов до корита, але ніколи за цих виродків голосувати люди нормальні не будуть, їх місце в мусорному кориті.
ГПЗ Показати IP 6 Червня 2017 17:00
Тарас ,якщо не вдалась кар"єра в міськраді ,то попробуй себе на "кромберзіІ" ,чи на "модерні",а може на будівництві ?Чи ти вмієш тільки красти ? Як же ви за ....ли ,від корита не відірвеш.
Лучанка Показати IP 6 Червня 2017 18:10
І все таки: хто привів тітушок . Я сама бачила тих пацанів, що зібрались навколо міськради. Чому міська влада не реагує на цей маскарад.
Степан Показати IP 6 Червня 2017 19:33
Ігор-молодець!!! Все спокійно,все під контролем.
Анонім Показати IP 6 Червня 2017 19:52
Всі дружно поносимо Яковлєва - щоб навіть і не думав балотуватись!))
Анонім до Анонім Показати IP 6 Червня 2017 21:19
Тонкий тролінг не кожний зрозуміє((
Мені соромно Показати IP 6 Червня 2017 20:19
за вас поперєдніки . за ваші ігри за рогом міськради, за ваші плани грошові і амбітні , за те . що всіх називаєте полішуками і судячи з ваших коментів для вас Маневицький район , Любешівський -це не люди( Фейсбук), хоча я родом з південної області, За те що видаляєте коменти з Волинь 24 , Волинь Пост, У вас слабка душевна організація, ви слабкі , Гидко. Не треба заважати людині працювати, пройде час і все можна буде порівняти і зробити висновки на чиюсь користь , Вусенко , поважайте себе, думайте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus