USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Політв'язень Балух припиняє голодування, але написав заповіт

9 Жовтня 2018 12:33
Незаконно засуджений в окупованому Криму український активіст Володимир Балух вирішив припинити голодування. Станом на 9 жовтня бранець Кремля голодував 205 днів.

Про це мовиться у зверненні Балуха, яке 9 жовтня на прес-конференції в Києві зачитав архієпископ УПЦ КП Климент, повідомляє "Крим Реалії".

"Використавши останній шанс знайти в каральній системі окупанта хоча б щілину, де б горіли паростки здорового глузду або натяк на честь, я вирішив припинити режим голодування", – написав Балух.

Політв’язень також звернувся із проханням, щоб у разі смерті, вивезти його тіло з території окупованого Криму.

"Прошу виконати свою останню волю: у разі фізичної або психічної смерті не залишати моє тіло на окупованій території. Місце перебування тіла лишаю обрати своїй родині, – я б волів, щоб це була сільська місцина на березі Дніпра неподалік Києва", – написав Балух у своєму зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 9 Жовтня 2018 15:33
ого.. балух побив рекорд сенцова....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus