USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Політичне керівництво Росії жене свої війська на смерть – Арестович про ситуацію на сході

19 Квітня 2022 19:50
Найбільш боєздатне угрупування України зосереджено якраз на російському наступі.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович на брифінгу 19 квітня.

«І намагання політичного керівництва Росії, яке жене свої війська на смерть для того, щоб вийти на адміністративні кордони Донецької і Луганської областей, продати російському суспільству цей «успіх» як головну мету війни, провалиться. Наші війська не дадуть зробити цього», – зазначив він.

Арестович наголосив, що політичне керівництво і вище військове керівництво вправно керують операцією, стежать за розвитком подій і вживають відповідних заходів.
Як ми писали, в результаті контрнаступу військ ЗСУ біля Мар’їнки ворог зазнав втрат та відступив. Підрозділи Сил оборони відновили контроль над цим населеним пунктом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus