USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Політичної складової у новому призначенні Петра Кравчука немає, – Кость Бондаренко

26 Серпня 2008 16:28
Політолог Констянтин Бондаренко в ексклюзивному телефонному коментарі «Волинським Новинам» розповів про своє бачення недавнього кадрового рішення Юлії Тимошенко, яке зокрема стосувалося волинянина Петра Кравчука. Про це 26 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
«Справа в тому, що «рокіровка» – це дуже звична річ в українській системі державного управління, і я думаю, що насправді тут не треба шукати якоїсь політичної складової. Насправді дуже часто в нас були такі «рокіровки» у різних міністерствах, і я думаю, що вони викликані швидше якимось управлінським інтересом, ніж якимись політичними моментами.
 
Тому що ні Гуржос, ні Кравчук (Петро Кравчук – «ВН») не є політичними фігурами і обидвоє є менеджерами, які, з точки зору Юлії Тимошенко та її профільного міністра Йосипа Вінського, будуть відігравати роль саме на тих посадах, на які їх призначили», – зазначив Кость Бондаренко.
 
Довідково:
 
20 серпня, згідно з розпорядженням Кабміну, Юлія Тимошенко «перевела» волинянина Петра Кравчука з посади керівника Державної служби автомобільних доріг України на посаду заступника Міністра транспорту та зв’язку. Попереднього заступника Йосипа Вінського – Вадима Гуржоса –  перевели на посаду, яку донедавна займав Петро Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аналітик (не Леон) Показати IP 26 Серпня 2008 17:23
Звичайно що ніякої політичної складової у звільненні Петра Кравчука немає. Адже цей колишній кочегар і тракторист - сіра і непримітна особистість, так що навіть Тимошенко змушена була звільнити свого бездарного соратника з відповідальної посади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus