USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Пологи приймали син та чоловік: волинянку, яка народила в бусі, виписали з лікарні

4 Січня 2022 18:51
В останній день минулого року жінка із міста Володимир народила прямо у бусі на території перинатального центру у Луцьку. Пологи довелося приймати 15-річному сину і чоловіку ХристиниЮрію Жуку. Потім їм кинулася на допомогу лікарка-інтерн, повідомляє Вісник+К.

«Уже в Луцьку на мості біля Там-Таму у мене відійшли води, чоловік ще дорогою дзвонив на 103, щоб вони дали знати в перинатальний, аби там уже були готові мене прийняти. Але на 103 сказали, що не мають з ними зв’язку! Це просто неподобство. Бо дитині у 15 років приймати пологи у матері – це ж може бути шоком на все життя. Ми приїхали до перинатального, поки чоловік бігав і стукав у всі двері, бо всюди було зачинено, старший син допоміг мені роздягнутися і на передньому сидінні у бусі прийняв голівку братика у свої руки. У нього очі були квадратні: «Що робити? – питав мене постійно. Потім вийшли плечики дитини і коли чоловік прийшов, то фактично підхопив сина на руки. Тоді на мій крик прибігла інтерн і почала далі нам допомагати, не розгубилася, вона велика молодець», – розповідає Христина.

«Вона без сумніву буде хорошим лікарем», – додає тато Юрій.

Читати ще: У перший день нового року в Луцьку народилися дівчинка та три хлопчики

До слова, лікарку-інтерн звати Наталія Мороз. Коли Юрій з дружиною і дітками після виписки йшли до свого авто, то знову зустріли Наталію. Вкотре подякували ій і сфотографувалися на пам’ять.

Ці шості пологи у Христини. Народився хлопчик вагою 3930. Назвали Захарієм.

Зазначимо, що старшому сину подружжя – Юрію, який власне допоміг мамі при пологах і першим побачив свого новонародженого братика, – у березні буде 16 років. Він навчається у військовому ліцеї у Луцьку. Далі – 11-річні двійнята: дівчинка Богданка і хлопчик Данилко, далі Станіслав – 8 років і Назарчик – 5 років. До слова, Назарчик народився семимісячним. Попри це нині він найшустріший з усіх дітей в родині. І останній – Захарій.

Цікаво, що Юрій і Христина – 37 пара, яка одружилася на Майдані під час Помаранчевої революції. Юрій – атовець. На Майдані отримав контузію, на війні теж не обійшлося без важких поранень. Христина родом з Луцька.
Новонароджений на руках у старшого братика Юрія
Разом з лікаркою-інтерном Наталією Мороз
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Дмитро Показати IP 4 Січня 2022 21:43
Ганьба лікарям швидкої допомоги.
Лучани Показати IP 5 Січня 2022 01:11
Чому не їхали дома у лікарню? Для чого перлись 80 км?
Лучанка до Лучани Показати IP 5 Січня 2022 09:09
Бо уявіть собі вагітність,то не хвороба і вагітна жінка разом з сім*єю може сісти в авто і поїхати прогулятись в місті,наприклад. І пологи,то не по розкладу,а в любий момент можуть розпочатись. Тому або живеш нормальним життям і на всяк випадок завжди на авто,або сидиш в чотирьох стінах і чекаєш пологів по будильнику
лучани до Лучанка Показати IP 5 Січня 2022 10:58
Більше години їхали в лікарню, якщо можна Володимирівському ТМО нормально родити.
Анонім Показати IP 5 Січня 2022 09:18
досиділасьдо ручки.хто ж винен?
Лучанка Показати IP 5 Січня 2022 09:48
Їй Богу якісь олені коментують. Про стрімкі пологи нічого не чули? Чогось переконана,що пишуть коментарі чоловіки,які 100% народжували і знають точно,як все проходить по часу
лучани до Лучанка Показати IP 5 Січня 2022 10:55
З Володимира їхали в Луцьк. Чому не у своїй лікарні?
антоніна Показати IP 5 Січня 2022 11:35
І я так кажу що нормальні пологи повинні прийматись неподалік від місця проживання,їх приблизно75процентів,перенатальний потрібен тільки коли важкі пологи!
Неля Венгровська Показати IP 5 Січня 2022 12:24
Бо в Володимирi iх добре знають.Родина-показуха,все пiд камери,напоказ.Привертають до себе увагу,бо вже давно про них нiчого не писали.
Скептик Показати IP 6 Січня 2022 19:42
Бідний старший син!Все життя хлопцю споганили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus