USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Полонений російський окупант зізнався, що готовий убивати навіть своїх. Відео

25 Березня 2022 23:11
Російські окупанти безжально вбивають мирних українців. А потрапляючи в полон, вони готові вбивати навіть своїх товаришів по службі, аби врятувати власне життя.

Одного такого безпринципного окупанта полонили бійці Сил оборони України. Фрагмент його допиту опублікував екснардеп Борислав Береза у своєму Teлеграм-каналі.

«Просто подивіться. Він готовий вбивати своїх, аби вижити. Він тварина. І мені не зрозуміло, для чого йому жити, якщо в нього немає ні моралі, ні базових цінностей, ні принципів. Чому він може навчити своє потомство? Що залишиться після нього? Що він принесе у світ? Типовий громадянин РФ. Шлунок із рефлексами. Тьху...» – підписав відео Береза.

Читати ще: Путін наступив в Україні на всі можливі граблі, – The Atlantic

На відео російського окупанта українські воїни запитують, чи він готовий «перейти на бік України» і розстріляти когось з інших полонених, щоб вижити. Він, не вагаючись, кілька разів відповідає, що готовий.

На уточнююче запитання, кого привести для розстрілу – росіянина чи чеченця – окупант відповідає: «будь-кого».

Така підлота вразила навіть українських воїнів, які за місяць надивилися на те, на що здатні російські окупанти. Вони навіть не очікували, що перевірка, влаштована полоненому загарбнику, матиме такий результат.

«Слухайте, а він же реально готовий вбивати своїх», – говорять між собою українці.
Читати ще: Перейшли до оборони і не хочуть воювати: Арестович повідомив про пригнічений стан військ РФ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus