USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«До**я відмовників»: перехоплено розмову окупанта про відмову росіян воювати з Україною

8 Березня 2022 19:08
Українські спецслужби продовжують перехоплювати розмови російських окупантів.

Цього разу в мережі з'явився запис розмови солдата РФ, який розповідав, що багато його товаришів по службі відмовляються воювати з Україною, інформує УНІАН.

Чоловік, який був на іншому кінці дроту, сказав відбирати у всіх телефони. Ймовірно, це потрібно для того, щоб не розуміли, що насправді відбувається і не могли з кимось поговорити.

«Телефони у них зібрати у всіх, догола їх роздягайте», - сказав один з окупантів.
Як повідомляли раніше, чи не вперше полонений російський окупант зізнався, що командування віддавало накази стріляти по цивільних українцях. Також загарбник знав, що їде воювати в Україну.

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко поділився записом ще однієї розмови російського окупанта з батьком.

Телефоном загарбник розповідав, що багатьом його товаришам по службі всього по 18 років. За його словами, в одному полку кілька російських військових не витримали такої напруги і застрелилися.

«Дивізії кінець настав. Багато людей в полоні і багато зникли безвісти. Ми ж тут не одні. Тут є і строковики-солдати. Їх змусили контракт підписати. Тут пацанам по 18 років. Три строковики є в 15-му полку. То там один або два хлопці застрелилися. Вони зв'язківці, стрічки мотали і пішли бахнулися. Не витримали», – сказав окупант.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Березня 2022 19:11
ну то хай звільняються поки ще не відправили, чого соплі жують???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus