USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Половина Ради перехворіла на коронавірус: листування нардепа Шахова з Джокером

23 Квітня 2020 14:37
Сергій Шахов – перший нардеп, у якого виявили коронавірус. Нині він вже одужав та поділився своїми міркуваннями і відвертостями у переписці з телеграмним пранкером Джокером. Той представився йому міністром МОЗ Максимом Степановим.

Як написав Джокер у своєму телеграм-каналі, Шахов хотів поспілкуватися із міністром, але соромився йому сам написати. Тому пранкер «проявив ініціативу і написав першим», інформує 24 канал.

Про Куршевель

Шахов зізнався Джокеру, що "якась активація" коронавірусу відбулася саме на цьому елітному курорті. До слова, саме після приїзду з Франції, Шахов пішов до приватної лабораторії та отримав там позитивний тест на коронавірус.
Те, що він був на курорті, Шахов підтверджував і раніше, абсолютно не цураючись. Однак, раніше хворобу він все ж пов’язував із перебуванням в Україні.

Так, за його словами, симптоми коронавірусу наприкінці січня мали його діти, а також бабуся. Каже: що тоді ще навіть тестів в Україні не було, аби визначити, чи це все ж був коронавірус.
Про коронавірус у Раді

Сергій Шахов припустив, що на коронавірус у Раді перехворіла вже половина депутатів. У переписці засвітив і імена деяких колег, що мали недугу: Дмитро Лубінець Олег Волошин, Микола Бабенко.
Нардеп у переписці також зізнався, що зустрічався з великою кількістю людей, однак захворіли лише троє. Джокер сатирично висловився, що потрібно було більше спілкуватися зі «Слугами народу».
Про участь у тестуваннях

Наостанок Шахов висловився, що хотів би взяти участь у тестуваннях "задля порятунку країни". Експеримент полягає в дослідженнях крові тих пацієнтів, які вже побороли коронавірус. Про нього, за словами Шахова, знає лікарка-інфекціоністка Ольга Голубовська.
Джокер попросив знайти ще добровольців для участі у дослідженнях. Наступного дня Шахов повідомив, що на це згодні нардеп Сергій Вельможний із сином. Вони вже також одужали від COVID-19, а перед тим перебували в Олександрівській лікарні Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ага Показати IP 23 Квітня 2020 15:24
Он же первый орал с трибуны ВзРады-что вирус не отнюдь у него, а в наших головах!
мда Показати IP 23 Квітня 2020 18:57
Принаймні на відміну від більшості не такий вже і кон4ений і хоче хоч якось допомогти іншим хворим.
адвокат Показати IP 23 Квітня 2020 21:54
розчарував мене джокер...Я був про нього кращої думки і тепер сумніваюсь у його попередніх "сенсаціях".Так перекручувати слова,а головне смисл слів,треба вміти...З переписки випливає,що Шахов заразився не в Куршавелі,а ще до поїздки.А про половину перехворівших депутатів було сказано образно...Ну і чорт цей джокер...Тупо бачить те,що хоче...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus