USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У ще одного нардепа виявили коронавірус: комітет охорони здоров'я йде на карантин

21 Березня 2020 22:59
У ще одного народного депутата України Сергія Вельможного виявили коронавірус. Він разом зі своїм сином перебуває в Олександрівській клінічній лікарні міста Києва.

Про захворювання депутата від групи «Довіра» повідомив його колега Сергій Шахов, у якого також діагностували коронавірус, пише 24 канал.

«У них з сином підтвердився вірус, але рентген їм зроблять вже завтра. Завтра подивимося, що не було пневмонії – це дуже важливо вчасно відслідкувати», – наголосив Шахов.

Він підкреслив, що у лікарні здебільшого все гаразд – як, наприклад, у Китаї чи Великій Британії. Єдине що іноді не вистачає медикаментів чи масок, які доводиться купувати самому.

«Зараз мені довелося просити друзів, щоб усе це купили і привезли сюди. Адже ви знаєте, у якому стані наша медицина, і хто її до цього стану довів», – заявив депутат.

Депутака ВР повідомила, що на карантин йде комітет охорони здоров’я у повному складі.

«Ну ось, тепер і наш комітет охорони здоров‘я Верховної Ради повним складом на 14-денний карантин(

Захворів на коронавірус ще один наш колега, який був присутній на усіх робочих групах по напрацюванню законопроекту по запобіганню Covid-19.

Побачимо чи вдасться в найближчий час організувати засідання комітету онлайн, адже він зараз один з найважливіших

Бажаю колегам швидкого одужання!

П.С. Я особисто здавала тест на коронавірус, але ще чекаю результатів. Але незалежно від результатів карантин обнуляється від дня виявлення нового хворого, тобто 14 днів», – написала Яна Зінкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Йой Показати IP 21 Березня 2020 23:06
Це найкращий анекдот - "ми не змогли подолати пандемію тому що пішли на карантин". Да, вельмишановний депутате, в вас було достатньо часу щоб поставити нормального міністра охорони здоров'я, зупиниту псевдореформу Баби Яги (нехай мене вибачить казковий персонаж) і почати хоч якось відроджувати медицину, щоб вон зараз була забезпечена і могла реагувати. А ще в нас є кір і попереду туберкульоз. Вас депутатів від карантинів не знудить?
Виборець Показати IP 21 Березня 2020 23:20
Адже ви знаєте, у якому стані наша медицина, і хто її до цього стану довів», – заявив депутат. І це говорить людина, в якої є законодавча ініціатива. Печаль, пожинайте свої плоди
Вйо Показати IP 21 Березня 2020 23:21
Не верховна рада, а суцільний коронвірус

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus