USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Половина села в Луцькому районі – уже тиждень без газу

1 Серпня 2017 15:11
Половина мешканців села Городище-1 Луцького району вже тиждень залишається без газопостачання. У ПАТ «Волиньгаз», однак, повідомляють, що відключення газу пов’язане із проведенням поточних регламентних робіт і поступово газопостачання селянам відновлюють.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини мешканець Городища-1 Ігор Демчук, тиждень тому в усіх будинках села зняли лічильники для перевірки показників та опломбувати стояки, проте, коли ж газопостачання відновлять, не поінформували.

«Нам відімкнули газ без особливих пояснень. І за станом на сьогодні ми залишаємося без газу. Немає як помитися, як приготувати їсти», – зазначив Ігор Демчук.

Фахівець зі зв’язків з громадськістю ПАТ «Волиньгаз» Віталіна Веремчук, своєю чергою, повідомила, що газопостачання у Городищі-1 припинили 25 липня для 286 абонентів. Уже зараз, проте, газ увімкнули 148 із них, підключення інших абонентів має відбутися найближчими днями.

«Газ відімкнули у зв’язку з проведенням регламентних робіт із підготовки до осінньо-зимового періоду. Роботи поки тривають, по факту їх проведення відбувається відновлення газопостачання», – сказала Віталіна Веремчук і додала, що попередньо сільську раду Городища-1 повідомляли про відключення.

Окрім того, за словами фахівця зі зв’язків з громадськістю «Волиньгазу», наявні певні труднощі відновлення газопостачання через низку виявлених порушень, зокрема встановлено 17 випадків втручання у механізм лічильника. Тож відновлення газопостачання залежатиме й від терміну, протягом якого мешканці зможуть усунути виявлені порушення.

Окремо підключатимуть до газу й тих селян, які мають значні борги за спожитий газ. Газопостачання їм відновлять після сплати усієї суми боргу або, у випадку значної заборгованості, після укладання договору про реструктуризацію боргу, аби мати можливість виплачувати його частинами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Місцева Показати IP 1 Серпня 2017 15:34
Раніше думала що без газу обійтись не хитре діло. За таких обставин зрозуміла як це критично і скільки створило незручностей навіть з банальним готуванням їжі((((((. Нам, на щастя, газ пустили ще минулого тижня, все в нормі. Але як подумати.... сусіди-то чи то розумніші, чи хитріші, чи нагліші... 17 будинків умудртлися скрутити голови лічильникам! А я парилася з економією. Зараз видно хто є хто.... особливо по домах які досі газовиків до себе не впустили, при цьому сидять без газу тихенько і навіть не нарікають... цікаво, яка собака вже у них там зарита??
Ггг до Місцева Показати IP 1 Серпня 2017 16:08
не собака там, напевно, а труба газова "лєва" зарита тому й затіхарилися) але людей реально шкода що без газу стільки... але в цю жару не критично, якщо звісно є варіанти з електроприладами, печами і т.д щоб їсти зварити. Нам протягом тижня недавно щодня світло вирубали на пів дня... оце так точно була жесть
Iгор Демчук Показати IP 1 Серпня 2017 16:13
Станом на 15.00 в с.Городище-1 відновлюється газопостачання та проводяться пуски газу в будинки. Хочу подякувати всім, хто допоміг вирішити цю проблему, особливо працівникам, які не дивлячись на спеку відновлюють газопостачання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus