USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Положинський повертається? Музикант заінтригував фанів анонсом концерту

15 Серпня 2020 23:50
Відомий український музикант, колишній фронтмен гуртів «Тартак» і «Був’є», уродженець Луцька Олександр Положинський повідомив, що невдовзі у Києві відбудеться його концерт.

Про це він сповістив на власній сторінці у Facebook.

«Інформація тільки для зацікавлених!

На 15 вересня заплановано мій концерт в Карибіані. Виступаю я не сам, а з новим – невеличким, але прекрасним – колективом, про який докладніше розповім якось пізніше. Це будуть мої пісні з різних творчих періодів та проектів у дещо незвичному звучанні. Які саме пісні ще також точно сказати не можу, бо програма тільки напрацьовується. Але скажу одразу: переважно ліричні.

До чого я веду: в силу обмежень місць в клубі буде лише 120 й квитки будуть доволі дорогими. Тож якщо вам хочеться потрапити на концерт і хочеться встигнути купити ті квитки, які будуть коштувати трохи менше, то стежте за анонсами клубу та квиткових кас», – написав виконавець.
Читати ще: «Ніхто, крім нас»: Положинський з друзями-артистами провідав українських захисників з концертами

Нагадаємо, на початку лютого Олександр Положинський заявив, що припиняє свою участь у «Тартаку» і «Був’є».

19 квітня після тривалої інтриги «Тартак» представив нового вокаліста. Ним став фронтмен хмельницького гурту «Чумацький Шлях» Сергій Строян.

Читати ще: «Тартак» оприлюднив свіже карантинне відео з новим вокалістом

До слова, у липні оновлений «Тартак» випустив першу свіжу пісню з новим фронтменом.
28 травня співак відзначив 48-річчя, повідомивши, що припинив підприємницьку діяльність і лишився без роботи на радіо «Новое время».

Попри розрив із «Тартаком» та «Був’є», музикант продовжує займатися улюбленою справою. Він, зокрема, разом із іншим музикантом Іваном Маруничем ще торік створив проєкт під назвою «Ол.Ів.’Є».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луч Показати IP 16 Серпня 2020 00:51
Та кому ти треба...
Не зацікавлений Показати IP 16 Серпня 2020 07:26
Людина слова : слово дав, слово забрав ! Напевно, піде в депутати - там таких тра ! Але той колишній фронтальний мен, хоч сам знає, чого хоче !
Спостерігач Показати IP 16 Серпня 2020 11:44
Шо, знову?
" Показати IP 16 Серпня 2020 13:51
МАЯКИ- очень даже круто!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus